Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din iulie, tranferuri de bani din strainatate prin RIB si Smith&Smith

ro

01 Jul, 2010 17:47 1989 Marime text
În data de 01 iulie, Romanian International Bank lansează serviciul de transfer de bani din strainătate împreună cu partenerul specializat în acest tip de operaţiuni Smith & Smith. Clienţii vor putea ridica banii trimişi din străinătate de la oricare dintre cele 34 unităţi ale băncii.

Serviciul de transfer rapid de bani RIB - Smith&Smith este disponibil în peste 90 de ţări, dintre care menţionăm Italia, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii, Grecia. RIB şi Smith&Smith oferă românilor un serviciu foarte avantajos caracterizat prin costuri minime şi rapiditate în transmiterea banilor în condiţii de maximă siguranţă.

Procesul de transmitere a banilor prin intermediul noului serviciu este simplu; ordonatorul se prezintă la ghişeul Smith&Smith, depune suma şi menţionează urmatoarele date ale beneficiarului: nume şi prenume, numarul de referinta al tranzactie generat de către Smith&Smith şi un număr de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie să se prezinte la una dintre sucursalele RIB doar cu actul de identitate şi după caz numarul de referinţă al tranzacţiei pentru a ridica suma transferată.

Din toamna acestui an, RIB şi Smith&Smith vor pune la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a transmite bani din România către străinătate, prin implementarea serviciului de sending correspondent.

„Acest parteneriat este în acord cu strategia Romanian International Bank bazată pe inovarea permanentă, pentru a oferi cele mai inteligente produse şi servicii clienţilor băncii." , a declarat domnul Cătălin Zoican, Vicepreşedinte Executiv al RIB.

Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti (15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

Oferind depozite cu dobânzi de top la valută şi lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din România, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardului cu CHIP, implementarea şi perfecţionarea mecanismelor de tranzacţionare de la distanţă, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB îşi consolidează poziţia de bancă axată pe calitatea superioară a produselor şi serviciilor.

Smith&Smith este prima companie românească specializată în transfer de bani. Compania operează pe piaţă de 11 ani şi oferă un serviciu eficient, rapid şi sigur de transfer de bani în peste 90 de ţări, prin circa 10 000 de locaţii.

Romanian International Bank. Negociem personal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii