Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu Bancpost călătorești în Irlanda de Nord alături de Echipa Națională de Fotbal

ro

29 Apr, 2015 11:34 1172 Marime text
Pe toată perioada deplasării la Belfast, trăiești experiența memorabilă de a fi parte din delegația oficială a României.
 
București, 29 aprilie 2015 – Bancpost, sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal, lansează campania “Trăiește emoțiile alături de Națională”, prin intermediul căreia iubitorii fotbalului pot însoți Selecționata României pe toată durata deplasării acesteia la Belfast (11–14 iunie), în vederea susținerii partidei Irlanda de Nord – România din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.
 
Lansarea acestei campanii reprezintă prima acțiune de amploare implementată la nivel național în cadrul parteneriatului cu Federația Română de Fotbal, proiect prin care Bancpost își dorește să ofere românilor experienţe memorabile în afara unităţilor sale, pe stadioane, în locuinţele acestora şi oriunde se regăseşte pasiunea pentru fotbal.
 
“Parteneriatul strategic cu Federația Română de Fotbal este o alegere firească în acord cu valorile comune pe care le avem cu Echipa Națională de Fotbal și cu milioanele de suporteri: spiritul de echipă, pasiunea, perfecționarea continuă pentru succes și orientarea către performanță. Mai mult, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe unice și memorabile, care depășesc limita celor 90 de minute de joc și adaugă o nouă perspectivă modului în care sunt celebrate evenimentele fotbalistice. Câștigătorii campaniei pot astfel să trăiască emoția și energia de a fi alături de Echipa Națională nu numai din tribunele meciului de la Belfast, ci și din culisele celui mai îndrăgit sport din România. Călătoria în Irlanda de Nord alături de Națională reprezintă o oportunitate de a simți la intensitate maximă toate momentele importante din perioada de pregătire a meciului și după acesta, ca parte a delegației oficiale de fotbal a României”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing și Comunicare - Bancpost.
 
Astfel, clienții persoane fizice care achiziționează în perioada 27 aprilie – 27 mai a.c. oricare produs sau serviciu Bancpost inclus în campanie, intră automat în cursa pentru cele două pachete VIP de două persoane fiecare. Câștigătorii vor însoți Selecționata României în Irlanda de Nord și vor fi alături de fotbaliștii români în toate momentele cheie ale acestei călătorii: vor zbura cu charter–ul Naționalei, se vor caza la același hotel cu delegația oficială, vor avea ocazia să cunoască personal membrii echipei și vor asista la antrenamentele de pregătire ale jucătorilor premergătoare meciului oficial.
 
Produsele și serviciile înscrise în campanie sunt: conturi curente (cont pentru încasarea salariului – Pachet Favorit, cont pentru încasarea pensiei – Senior Activ, cont Personal Banking), asigurări ("Perspective pentru Educație", "Perspective pentru Casa Ta", "Perspective pentru Viitor"), produse de economisire (depunere 1.000 lei sau 500 unități monetare în valută), Mobile Banking –  FastMobile, carduri de credit – American Express, VISA sau MasterCard, credite de consum – Nume Prenume cu vacanță de la plata ratei, credite cu ipotecă și descoperire de cont. Fiecare produs sau serviciu contractat aduce o șansă de câștig în plus. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei și produsele incluse pot fi găsite pe site-ul www.bancpost.ro și în orice unitate Bancpost.
 
Despre Bancpost
 
Bancpost este o banca universala importanta in Romania cu o prezenta de 24 de ani pe piata locala si o retea de 150 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale retail. Banca gestioneaza un portofoliu de peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acorda finantare companiilor atat din surse proprii, cat si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie in parteneriat cu diverse institutii financiare internationale. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.500 POS-uri si 200 APS-uri care ofera acces comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plata a cardurilor de credit si este totodata reprezentant VISA si MasterCard. In acord cu angajamentul sau de a sprijini performanta si valorile romanesti, Bancpost a devenit incepand cu anul 2015 Sponsor Oficial al Echipei FRF si al Echipei Nationale de Fotbal. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii