Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bonusuri pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank care recomandă clienţi noi

ro

13 Mar, 2012 15:27 1136 Marime text

Bucureşti, 13 martie 2012 
Bonusuri pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank care recomandă clienţi noi

Bucureşti, 13 martie 2012. Posesorii de carduri de credit Millennium Bank pot beneficia acum de un bonus special dacă recomandă clienţi noi pentru cardurile de credit. Persoanele recomandate primesc, de asemenea, bonusul special. În cadrul programului recent lansat „Fă-ţi colegi de Bancă!”, deţinătorii de carduri de credit care recomandă potenţiali clienţi ce devin, la rândul lor, posesori de carduri de credit Millennium Bank primesc automat un bonus de 50 de lei. În plus, noii clienţi primesc şi ei un bonus de 50 de lei după ce efectuează o tranzacţie cu noul lor card de credit în primele trei luni de la emiterea sa.
Posesorii de carduri de credit pot recomanda până la cinci viitori „colegi de Bancă” în decursul unei luni şi primesc bonusul de 50 de lei pentru fiecare dintre ei. Tot ce trebuie să facă este să contacteze Serviciul Relaţii cu Clienţii al Millennium Bank şi să ofere informaţii legate de recomandarea lor. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul băncii.
Această nouă caracteristică vine în completarea beneficiilor cardurilor de credit Millennium Bank, care includ facilitatea Rate cu Dobândă Zero pentru cumpărături efectuate la orice comerciant din România şi din străinătate, ceea ce reprezintă o premieră pentru piaţa din România. Clienţii nu sunt restricţionaţi la o anumită reţea de comercianţi parteneri şi pot accesa această facilitate la oricare din cei 30 de milioane de comercianţi localizaţi în 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa. Oferta băncii de carduri de credit va continua să fie îmbunătăţită în cursul lunii următoare, prin adăugarea unor noi beneficii pentru clienţi.
Clienţii Millennium Bank mai beneficiază şi de reduceri de până la 30% pentru toate cardurile de debit şi de credit la plata bunurilor şi serviciilor achiziţionate de la comercianţii parteneri ai băncii, prin intermediul Programului Discount.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.
Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2011, active totale în valoare de 93,5 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.500 de angajaţi.
Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.
Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii