Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Tenis Partener® la Cernavoda

ro

10 Aug, 2009 18:22 1150 Marime text

În perioada 13-16 august, la Cernavoda are loc al doilea turneu de tenis din acest oras, organizat in cadrul circuitului BCR Tenis Partener®. Clubul Municipal, situat in strada Medgidiei, nr. 2, pune la dispozitia participantilor doua terenuri de iarba sintetica.

Cupa Axiopolis, cum a fost numita competitia, se va desfasura pe niveluri de joc: tablou de 16 pentru nivelul 5 si  tablouri de 24 pentru nivelurile 6 si 7.

Castigatorii si finalistii vor beneficia de premii oferite de sponsorii circuitului BCR Tenis Partener®: Continental Hotels, Rom Fracht, Wilson, Ciuc, Bucovina, adidas, Lacoste, Persil, Nutrizzia si Otter.

Mai multe detalii despre competitie sunt disponibile pe pagina web http://bcr.tenispartener.ro/ro/turneu/6395/simplu , sau contactandu-l pe directorul de turneu, Ionut Barbu, la numarul de telefon 0724 223 459.

Despre BCR Tenis Partener®

Dezvoltat de Media Production Group in parteneriat cu BCR, sistemul functioneaza pe baza aderarii voluntare si include:

  • o platformă online, http://bcr.tenispartener.ro, care faciliteaza comunicarea cu si intre cei inregistrati. Tot prin intermediul acesteia se raporteaza rezultatele tuturor partidelor individuale si din turneele organizate in cadrul circuitului, in urma carora se calculeaza si se afiseaza clasamentele pe fiecare nivel de joc;
  • o serie de turnee de tenis care se vor desfasura pe parcursul intregului sezon 2009 (mai-noiembrie) in cele mai importante orase din tara, numai pentru jucatorii amatori inscrisi in circuit;
  • beneficii atat pentru jucatorii inscrisi, cat si pentru cluburile organizatoare de turnee, afiliate circuitului.

BCR Tenis Partener® promoveaza un stil de viata sanatos, spiritul de competitie, comunicarea si interactiunea prin intermediul jocului de tenis. Pornind de la conceptul "Tenis pentru toti", circuitul se adreseaza, in prima instanta, tuturor jucatorilor amatori de tenis. Prin prisma respectivului concept, se doreste cresterea interesului pentru practicarea tenisului si participarea la competitii, sporind vizibilitatea si accesibilitatea acestui sport.

De asemenea, circuitul incurajeaza promovarea sportului in familie, propunand un format de joc atractiv pentru fiecare membru, indiferent de varsta sau sex.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii