Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Tenis Partener® la Cernavoda

ro

02 Jul, 2009 19:01 1190 Marime text

Comunicat de presa
Bucuresti, 2 iulie 2009

BCR Tenis Partener® la Cernavoda

În perioada 26-28 iunie, la Cernavoda a avut loc primul turneu de tenis din acest oras, organizat in cadrul circuitului BCR Tenis Partener®. Clubul Municipal, situat in strada Medgidiei, nr. 2, a pus la dispozitia participantilor doua terenuri de iarba sintetica.

Cupa Axiopolis, cum a fost numita competitia, s-a desfasurat pe niveluri de joc: tablou de 6 pentru nivelul 5 si  tablouri de 16 pentru nivelurile 6 si 7.

Castigatorii si finalistii au beneficiat de premii oferite de sponsorii circuitului BCR Tenis Partener®: Continental Hotels, Rom Fracht, Wilson, Ciuc, Bucovina, adidas, Lacoste si Persil.

Campionii sunt:

Daniel Baietu – simplu, nivel 5
Ricardo Buttinelli – simplu, nivel 6
Viorel Chirvasuta – simplu, nivel 7

Cupa Axiopolis nu este singurul eveniment de acest gen organizat la Cernavoda. Datorita interesului aratat de jucatorii amatori de tenis din regiune, in perioada 14-16 august va mai avea loc un turneu similar. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial http://bcr.tenispartener.ro.

Despre BCR Tenis Partener®

Dezvoltat de Media Production Group in parteneriat cu BCR, sistemul functioneaza pe baza aderarii voluntare si include:

• o platformă online, http://bcr.tenispartener.ro, care faciliteaza comunicarea cu si intre cei inregistrati. Tot prin intermediul acesteia se raporteaza rezultatele tuturor partidelor individuale si din turneele organizate in cadrul circuitului, in urma carora se calculeaza si se afiseaza clasamentele pe fiecare nivel de joc;
• o serie de turnee de tenis care se vor desfasura pe parcursul intregului sezon 2009 (mai-noiembrie) in cele mai importante orase din tara, numai pentru jucatorii amatori inscrisi in circuit;
• beneficii atat pentru jucatorii inscrisi, cat si pentru cluburile organizatoare de turnee, afiliate circuitului.

BCR Tenis Partener® promoveaza un stil de viata sanatos, spiritul de competitie, comunicarea si interactiunea prin intermediul jocului de tenis. Pornind de la conceptul “Tenis pentru toti”, circuitul se adreseaza, in prima instanta, tuturor jucatorilor amatori de tenis. Prin prisma respectivului concept, se doreste cresterea interesului pentru practicarea tenisului si participarea la competitii, sporind vizibilitatea si accesibilitatea acestui sport.
De asemenea, circuitul incurajeaza promovarea sportului in familie, propunand un format de joc atractiv pentru fiecare membru, indiferent de varsta sau sex.

  ###

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii