Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR lanseaza un nou card premium - Powercard Gold

ro

18 Oct, 2010 18:35 1650 Marime text
Cardul de credit Gold in lei este emis atat sub sigla MasterCard cat si Visa

Powercard Gold BCR este un card de credit cu utilizare internaţionala, cu perioada de graţie de pana la 53 de zile, avand o valabilitate de 3 ani

Cardul beneficiaza de o linie de credit ce variaza intre 10.000 si 100.000 lei

Bucuresti, 18 Octombrie 2010 - Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza un nou card de credit Gold in lei emis atat sub sigla MasterCard cat si Visa care va satisface si cele mai exigente nevoi ale clientilor - Powercard Gold BCR.

Prin lansarea acestui nou produs facem inca un pas in dezvoltarea brandului Powercard BCR. Ne propunem dezvoltarea unui brand unic, puternic, transparent. Powercard Gold se adreseaza in special segmentului de clienti cu venituri ridicate si cu o utilizare frecventa a cardurilor de credit in intreaga lume. Nevoia de a veni pe piata cu un astfel de produs am observat-o chiar din comportamentul de utilizare ai detinatorilor cardului de credit standard Powercard BCR", a declarat Igor Zganjer, director executiv Direcţia Carduri BCR.

Powercard Gold BCR este un card de credit in lei cu utilizare internaţionala, cu perioada de graţie de pana la 53 de zile, avand o valabilitate de 3 ani.

Posesorul cardului beneficiaza de o linie de credit intre 10.000 si 100.000 lei. Acest card poate fi obtinut atat pe baza veniturilor cat si prin garantarea acestuia cu un depozit colateral deschis la BCR.

Powercard Gold BCR ofera deţinatorilor avantaje deosebite atat in sfera siguranţei - avand incorporata tehnologia CIP - cat si a beneficiilor suplimentare oferite detinatorilor acestui card, cum ar fi:

acces gratuit in salonul business Lounge Otopeni - atat pentru detinatorul de card cat si pentru un invitat al acestuia

invitatie pentru 2 persoane cu acces gratuit la un "Sunday Brunch" in restaurantul Cafe Theatro din cadrul Hotelului Novotel Bucuresti

asigurare de protectie a cumparaturilor (de ex: la achizitionarea unui laptop in valoare de 4.000 ron achitati cu cardul de credit Powercard Gold, si deteriorat din neglijenta posesorului in termen de 100 zile de la cumparare, valoarea acestuia va fi despagubita integral prin intermediul acestei asigurari )

asigurare complexa pentru calatoriile in strainatate (ce include asigurare medicala in valoare de maxim 15.000 euro, asigurarea de pierdere sau distrugere a bagajelor, asigurarea de intarziere a mijlocului de transport, asigurarea documentelor si altele)

reduceri de pana la 25% la partenerii BCR (lista partenerilor se regaseste la sectiunea Parteneri pe www.powercard.ro )

puncte de loialitate obtinute automat si transformate apoi in bani pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant din tara, strainatate sau pe internet

Din punct de vedere al costurilor, putem mentiona comisionul de emitere al cardului principal in valoare de 100 ron in timp ce comisionul de emitere a cardurilor suplimentare este 0. Marja fixa de dobanda considerata in formula pentru tranzactiile efectuate cu acest card de credit va fi de 10,5% peste indicele ROBOR 3M, ceea ce pana la data de 3 ianuarie 2011 reprezinta pentru client o dobanda finala de 17,26%.

Detaliile complete referitoare la produs se regasesc integral pe www.bcr.ro precum si in orice sucursala BCR.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 667 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,3 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 209,1 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 471,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,8 %.

* *

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:

Accesand Portalul BCR la adresa www.bcr.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii