Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR lansează promoţii speciale pentru clienţii pensionari

ro

28 Mar, 2012 19:00 1264 Marime text

INFORMAŢIE DE PRESĂ                                         

Bucureşti, 28 martie 2012


BCR lansează promoţii speciale pentru clienţii pensionari
· BCR oferă persoanelor care optează pentru încasarea pensiei într-un cont BCR, cupoane de reducere în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy
· Cupoanele pot fi folosite de clienţii care aleg să primească pensia în cont la BCR, dar pot fi oferite şi cadou

Bucureşti, 28 martie 2012 – Banca Comercială Română (BCR), prin oferta de servicii financiare special creată pentru pensionari oferă persoanelor care optează pentru încasarea pensiei într-un cont BCR, cupoane de reducere în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy. Campania se  desfăşoară până pe 12 mai 2012. Această ofertă este construită să susţină mesajul umbrelă “Din grijă pentru dumneavoastră” care însoţeşte comunicarea către acest segment de clienţi.

Cupoanele de reducere vor fi înmânate clienţilor pensionari care completează o cerere de virare a pensiei în cont curent la BCR şi o depun în unităţile BCR. Aceste cupoane pot fi folosite atât de clienţii care aleg să primească pensia în cont la BCR, dar pot fi oferite şi cadou persoanelor dragi. Cupoanele de reducere  au valoarea de 150 lei (pentru cumpărături de minim 500 lei în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy) şi pot fi folosite pentru cumpărături până la data de 31 mai.
 
Peste jumătate de milion de pensionari lucrează cu BCR, iar în 2011 banca a inregistrat o creştere cu 50% a clienţilor care au ales să îşi încaseze pensia la BCR. Pachetul COMOD BCR este construit pentru a răspunde nevoilor clienţilor pensionari incluzând produse şi servicii dedicate.

Principalele avantaje ale pachetului COMOD BCR, pachet special creat pentru pensionariŞ
· Economie de bani:
o comisioane zero la retragerile de numerar;
o comisioane zero pentru interogarea soldului cardului, la orice bancomat BCR;
o comisioane zero la plata cu cardul la comercianţi.
· Bonus de dobândă de 0,25% faţă de oferta standard/promoţională pentru depozitele cu dobândă fixă în LEI, EUR şi USD pe termen de 3, 6, 9 şi 12 luni.
· Timp câştigat şi libertate de mişcare pentru că pensia este virată direct în cont, astfel că pensionarii nu mai sunt obligaţi să îşi facă programul după orarul oficiilor poştale sau al poştaşului. Mai mult decât atât, reţeaua de bancomate BCR este cea mai extinsă şi permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achiziţiona pachetul COMOD BCR, clienţii se pot adresa în unităţile BCR cu cartea de identitate şi talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei în contul BCR. În atragerea clienţilor pensionari, BCR mizează pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR cât şi pe oferta special creată pentru ei: asigurare privată de sănătate, bonus de dobândă pentru depozitele constituite.
*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 667 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii