Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR distribuie gratuit 35.000 de ghiduri pentru antreprenori

ro

06 May, 2010 17:22 2088 Marime text
agendaantreprenoruluifoto.jpgBucuresti, 05 mai 2010 - Banca Comerciala Romana (BCR) anunta lansarea si distributia prin intermediul sucursalelor sale a unui ghid complet pentru micii intreprinzatori: Agenda Antreprenorului. Ghidul va fi distribuit gratis in peste 35.000 de exemplare clientilor BCR de pe intreg teritoriul tarii.

Agenda Antreprenorului a venit firesc, in completarea eforturilor noastre permanente de a fi cat mai aproape de nevoile reale ale intreprinzatorilor, mai ales a celor proaspat lansati in afaceri sau a celor care au o idee buna de business dar au nevoie de ajutor pentru a o pune in practica. In paginile agendei se afla informatii esentiale ce acopera toate problemele cu care un antreprenor se confrunta in activitatea sa zilnica, afirma Melania Mirea Sefa Departamentului Dezvoltare Afaceri si Produse Micro si PFA din cadrul BCR.

Agenda reprezinta un instrument de lucru care imbina utilitatatea formatului de calendar de lucru cu un continut editorial de calitate. Principalele sectiuni prezentate in ghid sunt:

  • Smart Money - sectiune ce include sfaturi si idei pentru primii ani de antreprenoriat, modele de planuri de afaceri, strategie de afaceri, pasi spre finantare, optiuni de creditare, instrumente de management a fluxului de numerar.
  • Smart Marketing - Totul despre promovarea afacerii, planul de marketing in 10 pasi, stabilirea bugetului de marketing, branding, naming si guerrilla marketing, internet marketing si social media, blogging si PR online.
  • How I did It - Povesti de succes in antreprenoriat cu Florentin Banu (fondatorul brandului de napolitane JOE), Cristina Batlan (fondatoarea Musette), Calin Fusu (fondatorul bestjobs.ro), Radu Georgescu (fondatorul GECAD), Marius Ghenea (fondator al Flamingo Computers), Tudor Niculescu (fondatorul Turabo Cafe), Dragos Petrescu (fondatorul lantului de restaurante La Mama), Octavian Radu (fondatorul Diverta), Sorin Stoica (fondatorul lantului de retail GSM Dasimpex) si Dan Sucu (fondatorul Mobexpert).

Agenda antreprenorului este rezultatul unui proiect comun cu revista de afaceri BIZ si se adreseaza atat antreprenorilor aflati la inceput de drum cat si celor care vor sa imbunatateasca performanta afacerii personale. Ghidul este destinat unei categorii largi de clienti din randul microintreprinderilor care desfasoara activitati lucrative, banca oferindu-l gratuit clientilor sai, ca semn al aprecierii relatiei de parteneriat pe care aceste companii au dezvoltat-o impreuna cu BCR.

Revista Biz este o publicatie de afaceri bilunara, care are ca principal public-tinta manageri cu varste de 25-45 de ani. Tirajul revistei este de 20.000 de exemplare pe numar si se distribuie in zonele urbane din toata tara. Revista propune analize sectoriale, interviuri cu lideri de opinie, materiale in exclusivitate si numere speciale dedicate unor evenimente ale momentului. Articolele arata nu doar amploarea unei afaceri ci analizeaza in profunzime, prezentand in mod captivant noi lideri si noi idei, pentru a le permite cititorilor sa surprinda esenta.

www.gandestebiz.ro

* *

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 665 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,5 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republic Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2009, Erste Group detinea active totale in valoare de 201,7 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 903,4 milioane EUR si un raport cost venituri de 50,2%.

* *

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:

  • Accesand Portalul BCR la adresa www.bcr.ro
  • Prin telefon la numarul 0801.0801.227 (InfoBCR) apelabil din reteaua de telefonie fixa, taxabil la tarif local indiferent de locul din tara de unde este apelat, la numarul 021/407.42.00 apelabil din orice retea sau la *0801227 apelabil prin intermediul serviciuluiVodafone EasyDial, de luni pana duminica intre 8:00 si 22:00
  • Prin e-mail la adresa contact.center@bcr.ro. Solicitarile dumneavoastra sunt preluate zilnic, iar informatiile disponibile in Contact Center va vor fi furnizate in termen de maxim 24 ore de la data receptionarii mesajului.
  • Prin telefon la numerele 021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii