Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR a lansat creditul pentru plata tratamentelor medicale - Tonus BCR

ro

30 May, 2012 14:41 1726 Marime text
  • BCR a încheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania - MedLife

Bucureşti, 30 mai 2012 - Banca Comercială Română (BCR) a lansat, recent, creditul pentru plata unor tratamente sau proceduri la instituţii medicale din ţară sau din străinătate - TONUS BCR.

Creditul TONUS BCR poate fi utilizat pentru plata costului unor tratamente/proceduri medicale (spre ex. intervenţii chirurgicale, tratamente stomatologice, transplanturi, servicii medicale oferite de maternităţi, prelevare celule stem, recuperare medicală etc.) efectuate de către instituţii medicale din România sau din străinătate, inclusiv a costului de spitalizare, efectuarea de analize medicale de laborator, achiziţionarea de proteze medicale şi medicamente din farmacii etc.

"BCR îi sprijină pe clienţii interesaţi de tratamente sau proceduri la instituţii medicale din ţară sau din străinătate printr-o ofertă de finantare dedicată, Creditul TONUS BCR. BCR a încheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania - MedLife", a declarat Roxana Cristea, Sef departament Credite Negarantate, BCR.

Pacienţii din hyperclinica MedLife Grivita pot opta pentru efectuarea unei analize financiare preliminare de a contracta creditul, imediat dupa prima consultaţie la doctor.

Creditul se acordă în lei şi poate avea o valoare maximă de 44.000 de lei pe o perioadă maximă de până la 10 ani. BCR nu solicită avans şi nici comision de analiză a dosarului. Venitul net minim pe care trebuie să îl realizeze clientul este de 500 lei.

Banii sunt viraţi de bancă direct în contul instituţiei care asigură tratamentul medical, dar clientul poate solicita până la 10% din valoarea creditului aprobat pentru acoperirea cheltuielilor neprevăzute şi poate utiliza suma respectivă fără documente justificative.

Dobânda este fixă de 14,9% pe an iar aprobarea rapida a dosarului de credit raspunde tuturor nevoilor medicale, inclusiv celor urgente. Dacă debitorul optează pentru rambursarea creditului pe o perioadă mai mică de patru ani dobânda scade cu un punct procentual, la 13,9% pe an.

Asigurarea de viaţă este oferită gratuit de catre BCR Asigurări de Viaţă VIG.

Exemplu de calcul:

Credit

TONUS BCR

Valoare totală credit

15.000 RON

Perioadă de acordare

Maxim 10 ani (120 luni)

Dobândă fixă pe toată perioada

14,9%/an

Comision analiză dosar

0 RON

DAE*

15,96%

Valoare totală plătibilă de către client

28,930 RON

Rata lunară

241 RON

Asigurări

Certificat de asigurare de viaţă acordat

gratuit de către bancă

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 643 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,7 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 915,7 milioane EUR si un raport cost/venituri de 50.8%.

* *

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, acestea din urmă constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie; 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 8 centre de excelenţă cu specializare unică, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

Conform studiului internaţional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al treilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria "Clinică Privată", iar în ultimii patru ani, studiile de piaţă IMAS derulate la nivel naţional plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat anul acesta premiul „Superbrands" la categoria „Clinici private".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii