Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR a fost desemnata “Banca anului” in Real Estate

ro

10 Jun, 2010 15:16 1378 Marime text

Bucuresti, 10 iunie 2010 - Banca Comerciala Romana (BCR) a fost desemnata, recent, "Banca Anului 2009" in Real Estate de catre EuropaProperty.com, în cadrul celei de‐a cincea ediții a Southeastern European Real Estate Awards, una dintre cele mai presigioase gale în domeniu din regiune.

"Acest premiu ne onoreaza si dovedeste ca BCR este o banca care sprijina economia romaneasca. Continuam sa sustinem toate proiectele de afaceri bune, viabile pe termen mai lung asa cum am facut in 2009 si cum vom face si in viitor, atat in real estate cat si in alte domenii. Exista astfel de proiectii care raspund conditiilor de piata actuale, iar clientii de incredere gasesc intodeauna finantarea necesara pentru dezvoltare", a declarat Dragos Stoian, director executiv al Directiei Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

Distincția a fost decernată în urma deciziei unui juriu internațional, compus din reprezentanți ai unor bănci de investiții, firme de consultanță şi dezvoltatori în domeniul imobiliar de renume.

"Este pentru prima data cand BCR castiga acest premiu care este o recunoastere atat a faptului ca banca nu a oprit nici o clipa finantarea proeictelor imobiliare sustenabile, cat si a calitatii produselor si serviciilor oferite pe acest segment de piata", a adaugat Dragos Stoian.

Unul dintre proiectele pentru care BCR a fost premiata este dezvoltarea celei de a 3-a cladiri de birouri de clasa A din proiectul de birouri City Business Center Timisoara. Modatim, dezvoltatorul complexului de birouri City Business Center din Timisoara, a contractat in 2009 un credit de 7.600.000 Euro de la BCR pentru finantarea constructiei. Cladirea are o suprafata construita de 14.350 mp, din care inchiriabili 9.500 mp, la parter 2.000 mp fiind alocati spatiilor comerciale si serviciilor, si va oferi chiriasilor 150 locuri de parcare. De altfel, ansamblul City Business Centre din Timisoara a castigat in cadrul aceleiasi gale premiul pentru "Office Development of the Year" si "Green Building of the Year".

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 667 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,5 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republic Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2009, Erste Group detinea active totale in valoare de 201,7 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 903,4 milioane EUR si un raport cost venituri de 50,2%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii