Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCC isi reinnoieste site-ul - www.carpatica.ro

ro

08 Feb, 2011 00:12 1529 Marime text
Sibiu, 07 februarie 2011 Banca Comerciala Carpatica propune clientilor sai o platforma web imbunatatita, moderna, menita sa faciliteze accesul la produsele si serviciile Bancii. Noul site www.carpatica.ro are acum un continut atragator si accesibil, urmand tendintele actuale din domeniu.

Avand o structura flexibila si fiind bazat pe o strategie orientata spre clienti, noul site este astfel un mijloc eficient prin care BCC comunica mai usor cu clientii. Site-ul isi propune sa reprezinte un spatiu virtual interactiv, in care utilizatorii pot accesa rapid informatii de interes general referitoare la banca si portofoliul de produse si servicii si, deopotriva, pot comunica Bancii interesul cu privire la produsele de interes prin formularele construite special in acest scop.

„Prin aceasta noua versiune a site-ului continuam procesul de consolidarea a brandului BCC pe piata bancara romaneasca, oferind clientilor tot mai multe instrumente de informare transparenta si continua. Pe carpatica.ro avem postate toate informatiile necesare, de care un client actual sau potential ar avea nevoie, transpuse intr-un design prietenos.", afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retail Banking.

De asemenea, clientii pot accesa 24h din 24h serviciul de internet banking - BCC e-SMART - prin care pot realiza diverse operatiuni, printr-o solutie de varf ce permite accesul clientilor in timp real la serviciile bancii folosind tehnologii de ultima ora in domeniul e-banking-ului.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999, in urma cu 11 ani. In prezent, Banca detine o retea teritoriala vasta de sucursale si agentii acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii