Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorul provizoriu al RODIPET a convocat Adunarea Generala a Actionarilor societatii

ro

30 Sep, 2009 20:06 1995 Marime text
Administratorul provizoriu al S.C. RODIPET S.A. Bucureşti (actuala S.C. Network Press Concept S.A.), Cătălin Niţu, a publicat anunţul de convocare a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) societăţii în Monitorul Oficial din 23.09.2009, precum şi în cotidianul Evenimentul Zilei din data de 29.09.2009.

În prezent, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului este acţionarul majoritar al societăţii, deţinând 51% din capitalul social.

AGA a fost convocată pentru data de 28, respectiv 29 octombrie, la sediul AVAS. Ordinea de zi a AGA cuprinde, printre altele:

- Prezentarea Raportului Administratorului provizoriu privind constatările sale asupra legalităţii deciziilor şi a modului de gestionare a societăţii de către fostele organe de conducere ale acesteia;

- Aprobarea efectuării unei expertize, de către persoane abilitate prin lege, în vederea stabilirii prejudiciilor cauzate AVAS şi/sau societăţii de către cumpărător şi a întinderii daunelor interese;

- Alegerea Consiliului de Administraţie (CA).

Menţionăm că AVAS îşi menţine decizia de a mandata reprezentanţii săi în AGA să numească în noul CA şi membri ai Clubului Român de Presă, care a făcut, până în prezent, următoarele propuneri:

- Dan Apostolache, Director Distributie, Publimedia International;
- Rodica Aron, Director Economic, Viata medicala;
- Serban Barbato, Administrator unic, Media Sport Group;
- Dan Manea, Director Executiv, Curierul National;
- Hadrian Mateescu, Director Executiv, Adevarul Holding.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii