Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă privind vizita întreprinsă la AEP de către Excelența Sa Doamna Riva Ganguly Das, Ambasador al Indiei în România

ro

19 Jan, 2016 19:37 1187 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a primit astăzi vizita Excelenței Sale Doamna Riva Ganguly Das, Ambasador al Indiei în România. Cu această ocazie, oficialul Indiei a avut o întrevedere cu președintele AEP, doamna Ana Maria Pătru.

Principala temă abordată în cadrul discuțiilor a vizat pregătirea Comitetului Executiv al Asociației Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB), care va avea loc în India, în perioada 22-23 februarie 2016 și la care România va fi reprezentată de președintele AEP.

Excelența Sa Doamna Riva Ganguly Das a felicitat România pentru preluarea președinției A-WEB, începând cu anul 2017 și i-a urat succes doamnei Ana Maria Pătru în viitoarea activitate de conducere a celei mai mari organizații a oficialilor electorali din lume, căreia India și România i s-au alăturat încă de la înființarea acesteia, în 2013.

Președintele AEP a declarat că România se pregătește cu pași repezi, încă de pe acum, pentru preluarea acestei înalte funcții în 2017, an în care țara noastră va găzdui cel de-al treilea summit al A-WEB, la care vor fi prezenți oficiali electorali din peste 100 de țări de pe toate continentele și reprezentanți ai unor prestigioase organizații internaționale cu activitate în domeniul electoral.

Ambasadorul Indiei a transmis doamnei Ana Maria Pătru disponibilitatea Comisiei Electorale din țara sa de a stabili o cooperare bilaterală cu AEP și de a realiza schimburi de experiență și bune practici în materie electorală. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii