Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiune de informare privind sănătatea orală, pe 21 decembrie, la Constanţa

ro

16 Dec, 2014 10:00 1333 Marime text
Echipa ASMV își dorește creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor din Constanta, fapt pentru care Asociația Studenților și Medicilor Voluntari organizează proiectul “The beauty of smiling” (Fumusetea zambetului).

Prin această activitate dorim să atragem atenția asupra importanței unui zambet sanatos! Sunt multe persoane care se confrunta cu probleme dentare si evita sa zambeasca. Este important primul contact cu o persoana, in zilele noastre se pune accentul pe prima impresie, pe aspect!  Activitatea se va desfășura pe parcursul a 3 ore  începând cu ora 14 în cadrul magazinului Carrefour Constanta pe data de 21 decembrie 2014 .  
În cadrul activității se vor realiza sesiuni de informare, se va amplasa un birou de informare unde persoanele vor găsi materiale informative, vor putea viziona spoturi despre importanța sanatatii orale pentru un zambet frumos.
Pentru a impresiona si a realiza un impact favorabil, vom realiza un mini studio foto si vom invita trecatorii sa se fotografieze cu recuzita noastra.
Cu ajutorul sesiunii de informare vor avea loc discutii libere, prezentari despre sanatatea orala, membrii voluntari ai ASMV vor informa tinerii, vom imparti pliante si vom invita oamenii sa ne raspunda la intrebarile din chestionarul pe baza caruia se va realiza un studiu, iar cu ajutorul fotografiilor si flyerelor vom promova acest proiect.
Cu acest scop tinerii voluntari vor realiza sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical și ce înseamna să faci voluntariat în cadrul ASMV. Asociația a luat ființă în 2007 și este o organizație care promovează competența si performanța. ASMV se adresează atât studenților și cadrelor medicale, cât și tinerilor din afara ariei medicale, prin campanii de informare și prevenție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii