Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţa cu tema “STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS ŞI LUPTA ANTI-AGEING”

ro

11 Nov, 2015 14:21 1624 Marime text
Susţinută de Acad. Dr. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian şi Dr.Ionica Ciortan
  • Hotel Ibis, Sala Prestige, Miercuri - 25 noiembrie 2015, ora 16:30 - 
Constanța, 11 Noiembrie 2015.   Cămara Cu Merinde şi Kool Media, aduc special pentru constănţeni, personalităţi renumite în domeniul medical: Acad. Dr. Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian şi Dr. Ionica Ciortan, în cadrul conferinţei cu tema: “STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS ŞI LUPTA ANTI-AGEING”: Hotel Ibis, Sala Prestige, Miercuri - 25 noiembrie 2015, ora 16:30.
 
Simona Chimişliu, Manager „Cămara cu Merinde” a declarat: „ Trăim într-o lume în care stilul de viaţă al omului modern este pe fast-forward şi nu avem timp să ne îngrijim cu adevărat de mintea şi corpul nostru. Alimentaţia sănătoasă nu este doar un trend, ci un stil de viaţă care ne menţine acel echilibru fizic, sufletesc şi mental, motiv pentru care organizăm în premieră la Constanţa acest eveniment.
Cămara cu Merinde - o locaţie care promovează alimentaţia sănătoasă vegana şi stilul de viaţă sănătos - vă invită să vă informaţi despre cum să aplicaţi în viaţa de zi cu zi acest stil de viaţă, în cadrul unuia din cele mai importante evenimente de sănătate, dedicate constănţenilor.
 
Conferinţa va fi susţinută de profesori renumiţi la nivel naţional: Academician Doctor Ovidiu Bojor, Prof. Dr. Adrian Restian şi Dr.Ionica Ciortan.  Toţi cei 3 invitaţi susţin medicina integrativă, ce presupune prevenţia şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos, în care alimentaţia, psihicul,eliminarea stresului şi forma fizică joacă un rol extrem de important.
- Academician Doctor Ovidiu Bojor este un renumit farmacist şi deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România. În 1985 după ce s-a întors din Hymalaia, a adus seminţe de anumite plante pe care le-a aclimatizat în România, le-a combinat cu plante româneşti şi a scos insulina vegetală.
- Prof. Dr. Adrian Restian este doctor în stiinte medicale şi membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, membru fondator al Societăţii Naţionale de Neuroştiinţe, al Societăţii Academice de Medicina Familiei şi al Centrului de Studii pentru Ştiinţe de Graniţă, afiliat UNESCO. Acesta declară că sunt foarte mulţi oameni care cred că medicamentele sunt suficiente pentru a-i vindeca, însă cel mai important este sufletul şi psihicul care se poate îmbolnăvi, iar bolile lui pot influenţa sănătatea trupului. De aceea alimentaţia-starea psihică-starea fizică, toate contribuie la un stil de viaţă sănătos.
- Dr.Ionica Ciortan este medic primar în medicină generală şi pediatrie, doctor in ştiinţe medicale. Doamna Dr. Ionica Ciortan consideră că o dietă simplă şi odihna reprezintă „medicamentele” de care avem nevoie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii