Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Asociatia Sofya Tomitana la bilant

ro

22 Dec, 2015 08:47 2219 Marime text
“Asociatia Sofya Tomitana nu este numai o organizatie non-guvernamentala, ci este o echipa de oamnei inimosi, dornici sa faca o schimbare in randul comunitatii careia ii apartin!” Aceasta este declaratia de deschidere a raportului de activitate a presedintei Asociatia Sofya Tomitana dr. Adriana Campeanu.

La doi ani de la infiintare, intr-o atmosfera de sarbatoare, comitetul director al Asociatiei Sofya Tomitana , ONG cu domenii principale de activitate, educatia si sanatatea, a prezentat raportul de activitate in fata membrilor sai, partenerilor, volunatrilor.

 Printe proiectele derulate in anul 2015, Asociatia se poate mandri cu dezvoltarea centrului de formare profesionala deja existent, infiintarea clubuliu pentru copii “Atelierele Sofyei”, derularea proiectului “ Renovarea si reabilitarea sectiei de Pediatrie a Spitalului de Pneumoftiziologie, proiect in care deja sunt reabilitate jumatate din grupurile sanitare ale sectiei, activitati de educatie pentru sanatate derulate in parteneriat cu scoli si gradinite si nu in ultimul rand derularea unor activitati de ajutorare a copiilor si varstnicilor defavorizati prin activitati in functie de nevoile acestora.
           
“Ne-am focalizat pe ajutorarea copiiilor aflati in sitautii critice, cu risc de abandon scolar prin sprijinirea acestora cu rechizite, alimente si haine, precum si petreceri tematice de 1 iuni si de Craciun. Ne dorim ca acest proiect sa fie unul de durata si sa-l putem continua si anul viitor” a declarat dr Adriana Campeanu.
           
La eveniment au fost invitati si reprezentati ai institutiilor partenere care au fost premiati cu diplome de excelenta pentru activitatile desfasurate. Printe acestia: ec Cristina Schipor-director Directia de Sanatate Publica Constanta, dr Elena Dantes-director medical Spitalul de Pneumoftiziologie Constanta, dr Mihela Marinica- Spitalul de Recuperare Fizica si Balneofizioterapie Eforie Nord, Prof Laura Popa- director Scoala Generala B.P. Hasdeu Constanta, Corneliu Peleanu- presedinte Lions Club Constanta, Adina Dragomir-reprezentanta Fit Travel, proet Iosif Gulay-parohia Sf Antonie cel Mare si Iosif Marturisitorul.
           
Evenimetul s-a incheiat in acordurile unui recital de colinde si clinchetul cupelor de sampanie
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii