Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - ASOCIATIA LOGOPEZILOR DINROMANIA FILIALA CONSTANTA

ro

25 Oct, 2015 19:41 1597 Marime text
ASOCIATIA LOGOPEZILOR DIN ROMANIA FILIALA CONSTANTA împreună cu INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN CONSTANTA anunţă evenimentul :
TROFEUL LANŢUL MÂNUŢELOR FERICITE
FESTIVITATE DE PREMIERE
Evenimentul a avut loc sâmbătă 24.10.2015 ora 11:00 la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria”
Proiectul a implicat:   → 51 unităţi şcolare participante
                    → minim 200 cadre didactice, asistenţi medicali şi medici şcolari
                    → minim 2500 copii
Asociaţia Logopezilor din România, Filiala Constanţa, iniţiatorul proiectului educativ ,,Lanţul mânuţelor fericite”, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa - parteneri în implementarea acestuia, se bucură de doi ani de participarea numeroasă şi implicarea deosebită a elevilor şi preşcolarilor, a cadrelor didactice şi a părinţilor, a întregii comunităţi dobrogene. Astfel au hotărât să tragă  linie şi să sărbătorească cea de-a doua ediţie a Trofeului ,,Lanţul mânuţelor fericite”, sâmbătă, 24.10.2015, ora 11:00 la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria”, într-un cadru festiv.
Evenimentul a fost  prezentat de Teodora Baumann şi Cristi Stancu.
În cea de-a doua ediţie a proiectului am abordat, pe lângă hepatita A, scarlatina şi tuberculoza, sub formă de activităţi concurs. Fiecare activitate concurs a avut un regulament riguros. am avut ocazia să ne bucurăm în cadrul acestui eveniment: de dans, teatru şi poezie, momente deosebite obţinute ca urmare a creativităţii preşcolarilor şi elevilor coordonaţi de cadre didactice dăruite pentru profesia de dascăli, a afirmat preşedintele Asociaţiei Logopezilor din România, Filiala Constanţa, doamna psiholog Manuela Vaseliu.
Anul acesta, în cadrul festivităţii, au fost premiate cinci activităţi concurs, care, evident, au fost selectate pentru că au respectat cu stricteţe regulamentul de concurs. Aşadar, în clasamentul final s-au regăsit unităţile de învăţământ participante care au acumulat cel mai mare punctaj, astfel pentru ciclul preşcolar Trofeul ,,Lanţul mânuţelor fericite” a fost obţinut de Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 53, pentru ciclul gimnazial de Şcoala Gimnazială nr. 38 “Dimitrie Cantemir”, iar pentru ciclul liceal trafeul a fost revendicat de Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii