Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatile saboteaza 90% din turismul de pe litoral

ro

11 Dec, 2009 14:50 1314 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

AUTORITATILE SABOTEAZA 90% DIN TURISMUL DE PE LITORAL
 
 Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus revine la rugamintea prin care solicita terminarea de urgenta a podului de centura Constanta, lucrare care a fost abandonata acum 6 – 7 ani, iar din dispute politice s-au sistat lucrarile sabotand turismul din statiunile Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun , Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.
 Aici, nu credem ca este vorba de lipsa de fonduri, ci efectiv de sabotare si abuz in serviciu.
 Rugam Presedentia, C.S.A.T., S.R.I., Ministerul Transportului, Directia de Drumuri Judetene sa ancheteze cine se face vinovat de aceasta situatie si sa demareze lucrarile. Daca nu, ne vedem nevoiti in calitatea noastra de contribuabili sa demaram o boicotare fiscala, o greva si in acelasi timp sa ne adresam autoritatilor de cerecetare penala.
 Sezonul estival 2010 va fi iar un calvar pentru turistii ce vin spre litoral, transportul pe calea ferata durand 6 – 7 ore iar  auto nu se poate circula din cauza tirurilor, Constanta fiind blocata de acest pod . Acest fapt ne duce cu gandul ca sabotarea turismului de pe litoral este finantata chiar de tarile concurente pe segmentul de activitate privind turistii din Romania. Din acest motiv, solicitam anchetarea persoanelor vinovate, si in acelasi timp sa vedem cine-i finanteaza pentru sabotarea turismului de pe litoralul romanesc.

        Venus                                                                                 presedinte

    11.12.2009                                                                     dr.ing. Lucian Iftimie

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii