Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Litoral - Delta Dunarii sustine evenimentul „ Seawolves Bike Fest V - Mamaia"

ro

01 Jun, 2012 18:04 1633 Marime text

Asociatia Litoral - Delta Dunarii sustine si promoveaza evenimentul "Seawolves Bike Fest V" - Mamaia 2012", desfasurat in perioada 8-10 iunie 2012, o manifestare dedicata iubitorilor de motociclete aflata la cea de-a cincea editie pe Litoralul Romanesc ( Eforie Nord in 2008 si Mamaia in 2009, 2010, 2011 si 2012).

Evenimentul se va desfasura in statiunea Mamaia - Camping "Tabara de Turisti" , fiind asteptate peste 3000 de persoane ( atat din tara cat si din strainatate ), unde vor avea loc concerte de muzica rock si blues, concursuri moto, parada moto, artificii, precum si alte surprize - in attach afisul evenimentului.

Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii " Asociatia Litoral - Delta Dunarii sprijina acest eveniment pentru atreia oara consecutiv deoarecepromovarea oricarei actiuni desfasurate pe Litoralul Romanesc esteo modalitate in plus de a atrage cat mai multi turisti atat in timpul sezonului dar mai ales la inceput de sezon. Pe parcursul celor peste 5 ani de activitate ai Asociatiei, noi am organizat si am promovat foarte multe evenimente pe Litoralul Romanesc: evenimente muzicale de toate genurile, parade de masini, showuri aeriene, evenimente de specialitate, targuri, etc., incercand sa ne implicam in orice actiune care poate atrage public respectiv turisti. "

Lucian Bulac, Reprezentant Asociatia de Tineret "Seawolves" - Constanta "Evenimentul "Seawolves Bike Fest V" - Mamaia 2012" isi propune ca, pe parcursul a trei zile, sa-i reuneasca la inceput de sezon estival pe pasionatii de motocilclete si de muzica rock si blues, pe tinerii care pot invata sa aprecieze muzica de calitate si pe toti cei care doresc sa intre in contact cu fenomenul moto. Pentru a atrage cat mai multi participant, in fiecare an am adus nume sonore din muzica rock - Cargo ( 2009), Iris si Nightlosers ( 2010), Compact ( 2011) si Zdob si Zdub in acest an. "

Va asteptam pe Litoralul Romanesc la evenimentul "Seawolves Bike Fest V" - Mamaia 2012"!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii