Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația LiderJust organizează conferința "Despre Valori în Cariera ta !"

ro

12 Nov, 2011 22:14 1154 Marime text

Asociația LiderJust organizează conferința "Despre Valori în Cariera ta !" pe data de 14 noiembrie 2011, începând cu ora 14.30, în sala Grigorescu din Muzeul de Artă, Constanța.

În cadrul conferinței vor susține discursuri Decanul Baroului Constanța, domnul avocat Gabriel Grigore, și domnul Vasile Drăghici, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Moderator va fi domnul avocat Costin-Ion Udrea.

Conferința "Despre Valori în Cariera ta !" reprezintă evenimentul de lansare a programului Busolă în Carieră, un program complex de internshipuri și mentorat pentru studenții la drept al cărui scop este de a-i pregăti pe aceștia pentru a face o alegere potrivită în privința carierei. Pe data de 14 noiembrie se vor desfășura simultan conferințe în 4 centre universitare din țară : București, Iași, Craiova, Constanța.

Aceste conferințe reprezintă o noutate pentru activitățile educative din România prin faptul că oferă informații practice despre profesiile juridice pentru a veni în ajutorul studenților care trebuie să facă o alegere în ceea ce privește cariera lor.

Conferința se adresează studenților de la toate facultățile de drept din Constanța, dar și tuturor persoanelor interesate de discursuri motivaționale și orientare profesională juridică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii