Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Community Aid Romania - Crosul Iftimie Elisei

ro

28 May, 2015 13:49 1157 Marime text
Evenimentul sportiv reuneste un numar insemnat de participanti, aproximativ 300 de elevi ce apartin ciclului gimnazial si liceal. Obiectivul actiunii vizeaza promovarea unui stil de viata sanatos si dezvoltarea spiritului competitiv in randul concurentilor.
Crosul va fi impartit pe doua trasee de concurs, primul este destinat elevilor claselor V-VIII si are lungimea de 960 m. Punctul de plecare este localizat la intersesctia arterelor rutiere Strada Poporului si Strada Viilor. Traseul se va face de-a lungul a 2 strazi: Strada Poporului si Strada Decebal cu Sosirea in fata Casei de Cultura a Sindicatelor. Al doilea traseu este destinat elevilor claselor IX-XII si are lungimea de 1600 m. Punctul de plecare este localizat la intersectia arterelor rutiere Strada Poporului si Soseaua de Centura. Traseul se va face de-a lungul a 2 strazi: Strada Poporului si Strada Decebal cu Sosirea in fata Casei de Cultura a Sindicatelor. Inscrierea participantilor se va face de catre cadrele didactice raspunzatoare pentru unitatea de invatamant din care fac parte adolescenii participanti. Nu se va percepe taxa de inscriere pentru participarea la eveniment. Fiecare participant va primi un tricou iar castigatorii vor avea parte de premii surpriza. Evenimentul a fost initiat de catre Asociatia Community Aid Romania cu sprijinul Primariei Municiupiului Medgidia si Lafarge in ideea de a reuni cat mai multi tineri intr-un proiect amplu ce isi propune sa promoveze in randul comunitatii un stil de viata sanatos, cu ajutorul practicarii alergarii sportive. Mai mult, proiectul a fost gandit si in scopul transformarii crosului intr-un brand al orasului care sa aduca beneficii reale si comunitatii locale.
Asociatia Community Aid Romania a fost infiintata ca organizatie non-profit in vederea sustinerii oricarei persoane sau comunitati care isi doreste o imbunatatire a nivelului de trai prin dezvoltarea capitalului uman, social si antreprenorial, stimularea spiritului comunitar si dezvoltarea unui transfer bilateral de experienta, cunostinte si idei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii