Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Clubul Isis si United Hands Romania - donatori de zambete la Corbu

ro

10 Apr, 2012 23:13 1743 Marime text

Iepurasul a ajuns mai devreme in comuna Corbu, judetul Constanta, la copiii si familiile lor. Sambata 7 aprilie, voluntarii asociatiiilor Clubul Isis si United Hands Romania au impartit donatiile oferite de la cei cu sufletul mare.

Consultatii gratuite oferite de medicii spitalului privat Isis si cei ai bazei militare americane de la Mihail Kogalniceanu

In cadrul campaniei Donator de Zambete, familiile au primit produse alimentare si imbracaminte noua de primavara, femeile au beneficiat de controale medicale de rutina, de consultatii ginecologice si testare gratuita Babes - Papanicolau. Micutii au fost consultati de un medic pediatru, iar cei care au avut nevoie de tratament au primit medicatie gratuita. Echipa medicala a bazei militare americane Mihail Kogalniceanu a oferit consultatii de endocrinologie si dermatologie.

De 3 ani daruim fericire

Campania sociala Donator de Zambete este organizata de Asociatia Clubul Isis si Asociatia United Hands Romania si este sustinuta de Isis - Spital Privat.

Toti cei care doresc sa se alature campaniei Donator de Zambete sunt asteptati sa aduca donatiile lor ( haine copii/adulti, jucarii, accesorii si orice alte produse utile in orice casa) la sediul spitalului Isis din strada Mircea cel Batran nr 102, Constanta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii