Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ASMV - 7 ani de voluntariat pentru creșterea nivelului de educație medicală în comunitatea constănțeană

ro

09 Dec, 2014 12:17 1425 Marime text
Echipa ASMV își dorește creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor din Constanta , fapt pentru care Asociația Studenților și Medicilor Voluntari a realizat astazi prima activitate din seria celor ce vor urma in cadrul proiectului "Fii corect,fii responsabil, prima clipa conteaza!"
 
  Activitatea a avut loc in Liceul Mircea, iar membri voluntari Asmv au informat liceeni despre importantei cunoasterii notiunilor de prim ajutor! Au avut loc simulari de cazuri in care se acorda primul ajutor si au fost folosite si fotografiile ce au facut parte din vernisajul proiectului "Half a second"( fotografii ce redau simulari si traume facute cu ajutorul efectelor speciale realizate de Make up artistul Alex Dobre) realizate de fotograful Dan Mihai Lupescu.
 
  Cu acest scop tinerii voluntari vor realiza sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical și ce înseamna să faci voluntariat în cadrul ASMV. Asociația a luat ființă în 2007 și este o organizație care promovează competența si performanța. ASMV se adresează atât studenților și cadrelor medicale cât și tinerilor din afara ariei medicale, prin campanii de informare și prevenție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii