Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiune caritabila organizata de membrii ANSSA in Nazarcea - 15.04.2009

ro

15 Apr, 2009 22:57 1086 Marime text

ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ A STUDENȚILOR ÎN ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE
FILIALA CONSTANȚA

                                                                                                                      14.04.2009
                     COMUNICAT DE PRESĂ

Acțiune caritabilă organizată de membrii ANSSA în Nazarcea

În perioada 7-14 aprilie 2009, Asociaţia Naţională a Studenţilor în Ştiinţe Administrative a continuat acțiunea caritabilă “Fii îngeraș pentru un copilaș!” inițiată în luna decembrie a anului trecut. Scopul voluntarilor a fost sprijinirea unor familii defavorizate din punct de vedere social prin oferirea unor ajutoare cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Acțiunea a constat în strângerea de donații – haine, jucării, dulciuri – pentru copii și familiile acestora.
Familiile vizate de acest proiect au fost identificate în urma anchetei sociale realizate în județul Constanța. Fiecare din cele trei familii, din localitatea Nazarcea, au în componența sa copii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani.
În data de 14.04.2009, donaţiile au fost oferite copiilor de către șase dintre reprezentanții asociației. Familiile ne-au impresionat prin dificultățile materiale cu care se confruntă; astfel, cinci dintre copii se află doar în grija mamei lor și nu își mai pot permite să beneficieze de curent electric, iar alți patru copii au fost abandonați de părinți, bunica lor făcând cu greu față nevoilor lor. Fiecare familie a primit câte un pachet cu produse alimentare, iar la rândul lor copiii au primit câte un pachet ce conţinea dulciuri, jucării și cărţi. Pentru o fetiţă din cele trei familii iepurașul a fost mai darnic și i-a adus un calculator.
 Asociaţia Naţională a Studenţilor în Ştiinţe Administrative dorește să mulțumească tuturor celor care au contribuit la strângerea donațiilor. Membrii ANSSA intenționează ca această acțiune caritabilă să continue și pe viitor, prin menținerea legăturii cu aceste familii și cu altele care au nevoie de ajutor.

Pentru mai multe detalii referitoare la acţiune vă rog să nu ezitaţi a contacta reprezentanţii ANSSA Constanţa.
Irina Lepădatu,
Coordonator local ANSSA Constanța
Tel. 0723 304 769
anssa_cta@yahoo.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii