Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat pentru promovarea staţiunii Mamaia la Cupa Davis

ro

13 Jul, 2015 19:25 1719 Marime text
Duminică, 12 iulie 2015, Asociatia Litoral-Delta Dunării reprezentată de doamna Corina Martin pe de o parte și Federația Română de Tenis reprezentată de domnul George Cosac, pe de altă parte au semnat un Parteneriat prin care Statiunea Mamaia a devenit oficial Team Sponsor al echipei de tenis a României pentru Cupa Davis, care va avea loc la Mamaia în perioada 17-19 iulie a.c.
Pentru România vor juca Marius Copil, Adrian Ungur, Florin Mergea și Horia Tecău.
Este o ocazie fantastică să promovăm din nou stațiunea Mamaia prin intermediul unui eveniment internațional cu vizibilitate foarte bună, sumele alocate acestui Contract provenind din bugetul taxei de promovare, aplicata agentilor economici din statiunea Mamaia.
 
Logo-ul Mamaia Style va fi inscripţionat pe tricourile jucătorilor din echipa României. De asemenea, bannerele si roll-up-ul Mamaia Style vor fi prezente în locația evenimentului, brosurile de promovare a statiunii si a cluburilor vor fi distribuite la locul desfasurarii competitiei.
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: “Din acest moment, Mamaia Style si Asociatia Litoral-Delta Dunarii au devenit oficial Team Sponsor al echipei de tenis a Romaniei pentru CUPA DAVIS ce va avea loc peste câteva zile, in Mamaia! Suntem mandri sa sustinem echipa României impotriva Slovaciei, in statiunea Mamaia, alaturi de ambasadorul Litoralului Romanesc, constanteanul nostru campion la Wimbledon, Horia Tecau! Ne asociem din nou numele statiunii Mamaia cu un eveniment de talie internationala si facem un motiv de mandrie si onoare din asta! Sunt convinsă că echipa României va câștiga la Mamaia. Nu se poate altfel! HAI, ROMANIA!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii