Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paradis Land, mare şi aventură

ro

01 May, 2015 20:48 1477 Marime text
Amplasat pe o suprafaţă de două hectare,în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, Paradis Land este primul parc de aventuri din zona de Sud-Est a Romaniei ce îşi propune să îmbunătăţească experienţa de aventură trăită într-un astfel de parc.
 
Paradis Land vă invită la activitate sportivă şi relaxare în mijlocul naturii, prin intermediul celor 11 trasee diferite ca mărime, grad de dificultate şi de aventură, jocuri de căţărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la înălţimi de peste zece metri.
 
Ghidat de sloganul "mare & aventura", Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber înconjurat de natură.
 
Parcul este deschis, zilnic, între orele 10.00 – 20.00. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul: www.paradisland.ro .
 
Declaraţie Mariana Gorbănescu, Secretar General al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării: “Invităm toţi turiştii care vin pe litoral, dar şi pe constănţeni, să încerce această nouă experienţă. O oportunitate excelentă pentru copiii şi adulţii cu spirit de aventură!”
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii