Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoralul Romanesc si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul de Turism al Romaniei

ro

13 Mar, 2012 16:36 1207 Marime text

COMUNICAT DE PRESA
13 MARTIE 2012

Litoralul Romanesc si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul de Turism al Romaniei

        Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL – DELTA DUNARII va participa in perioada 15-18 martie a.c., Romexpo - Bucuresti, la Targul de Turism al Romaniei,  unde va promova destinatiile turistice majore ale Romaniei -  Litoralul Romanesc si Delta Dunarii.
       Consideram ca participarea la astfel de manifestari expozitionale, alaturi de agentiile de turism care vand pachete si servicii turistice pentru destinatiile Litoral si Delta Dunarii,  este primordiala pentru promovarea acestora ca destinatii atractive si accesibile, atat pe piata interna cat si pe cea externa, mai ales in contextul apropierii sezonului estival.

        In standul Asociatiei LITORAL – DELTA DUNARII  vizitatorii vor putea regasi
materiale de promovare editate de membrii nostri- autoritati locale de pe Litoral si din Delta, hotelieri, agentii de turism si oferte pentru litoralul romanesc si in Delta Dunarii.

 Astfel, pe Litoralul Romanesc  o  noapte de cazare de Paste la un hotel de 4* / persoana incepe de la 100 lei si poate ajunge la aproximativ 226 lei/ persoana la un hotel de 5* (cazare in camera dubla cu mic dejun, pranz traditional de Paste, surpriza de la Iepuras, sauna inclusa). Pentru petrecerea mini-vacantei de 1 Mai, ofertele pleaca de la 32 lei / persoana/ noapte – hotel de 2* , 60 lei/ persoana/ noapte – hotel de 3*, 99.5 lei / persoana/ noapte – hotel de 4* si 375 lei / persoana/ noapte – hotel de 5*.

 In ceea ce priveste Delta Dunarii, o  noapte de cazare de Paste porneste de la 183 lei/persoana la pensiune de 3* si poate ajunge la aproximativ 400 lei /persoana la pensiune de 4* ( cazare in camera dubla cu pensiune completa, pranz traditional de Paste, croaziera in Delta, etc). Pentru petrecerea mini-vacantei de 1 Mai, ofertele pleaca de la 217 lei/ persoana/ noapte – pensiune de 3* si pot ajunge pana la 326 lei/ persoana/ noapte –hotel plutitor de 4*.

 Va asteptam sa ne vizitati in cadrul standului Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania – FAPT ( Pavilion C3 ), alaturi de celelalte asociatii regionale care promoveaza destinatiile turistice romanesti.


Corina Martin
Presedinte

Mihaela Ilie
Consilier Turism

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii