Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea primului hotel " Family Club - Premium All Inclusive" din Romania - update Infotrip Litoral - Delta Dunarii

ro

25 May, 2012 22:47 1190 Marime text

Asa cum v-am anuntat intr-un comunicat de presa anterior, in aceasta saptamana - 22 - 28 mai 2012 - se desfasoara cel mai mare infotrip organizat in Romania, la care participa peste 500 de agenti de turism din agentiile ANAT Romania, carora li s-a alaturat si grupul format din 35 de agenti de turism din partea ANAT Moldova si reprezentantii mass-media din Republica Moldova.

Dupa vizita inSudul Litoralului - Mangalia, Neptun, Olimp, Saturn, Cap Aurora, Jupiter, care a continuat cu turul in statiunile Eforie Nord si Sud, Techirghiol si Costinesti,incepand de astazi, 25 mai, cei aproape 600 de agenti vor ajunge in statiunile Mamaia si Navodari, unde sunt asteptati de catre hotelierii din aceasta zona.

Acest infotrip se va incheia sambata, 26 mai, pe Litoralul Romanesc cu oseara de gala care va avea loc la Complexul Mercur Minerva din Mamaia - ce va fi inaugurat ca fiind primul hotel „ Family Club - Premium All Inclusive" din Romania. Au raspuns pozitiv invitatiei transmise de catre Asociatia Litoral - Delta Dunarii si ANAT oficialitati precum: Radu Stefan Mazare - Primarul MunicipiuluiConstanta, Nicusor Daniel Constantinescu - Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Claudiu Tusac - Primarul Municipiului Mangalia, Ioan Ovidiu Brailoiu - Primarul OrasuluiEforie, Nicolae Matei - Primarul OrasuluiNavodari, Konstantinos Zikos - Presedintele Organizatiei Elene de Turism, Christina Efthimiou - Director al Oficiului Elen de Turism de la Bucuresti, Constantin Ungureanu - Presedintele Asociatiei Rasnov, Alexandru Dobrota - Presedintele Asociatiei Turistice Sinaia si reprezentantii MDRT. De asemenea, a fost invitat sa participe si Ministrul Turismului,Eduard Hellvig.

Intrucat noi am declarat Sezonul 2012 ca fiind anul parteneriatului intre Litoralul romanesc si celgrec, Oficiul Elen de Turism de la Bucuresti va sustine o prezentare a destinatiilor de vacanta grecesti. Tot in aceasta seara, publicul va fi antrenat cu muzica si dansuri grecesti precum si cu un recital extraordinar oferit de Andreea Olariu -tanara vedeta care a impresionat deja scenele din Romania, Italia si Spania si care este sustinuta in acest

an de catre Asociatia Litoral - Delta Dunarii. Seara va continua cu muzica moldoveneasca - moment sustinut de colegii de la ANAT Moldova si alte surprize pregatite agentilor de turism sositi in acest infotrip.

Corina Martin „ Organizarea celui mai mare infotripdin Romania a fost un act de curaj din partea noastra, o provocare prin care am reusit sa demonstram forta si importanta parteneriatului public-privat in turismul romanesc. Am reusit sa atragem pe litoral intreaga industrie a turismului din Romania - touroperatori romani si straini ,hotelieri, asociatiile de promovare regionale a turismului din Romania, operatorii de structuri de agrement, parteneri si aliati externi, cu sprijinul autoritatilor locale si al MDRT. Asistam la o premiera - un moment de referinta al turismului din Romania."

Precizam ca infotripul se va continua si in Delta Dunarii in perioada 27-28 mai, aceasta vizita fiind dedicata doar colegilor din ANAT Moldova si presei din Republica Moldova.

In incheiere, va invitam sa participati sambata, 26 mai 2012, la conferinta de presa finala, unde vor fi prezentate concluzii si declaratii de presa ale organizatorilor si participantilor.Conferinta va avea loc la ora 15.30, la sala de conferinte "Ing. Stanciu Marcel" din incinta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta (Delfinariu, Bd. Mamaia nr.255).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii