Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare "Litoralul pentru toti", editia de primavara 07 mai 2012 - 17 iunie 2012

ro

30 Apr, 2012 18:18 1354 Marime text

Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si patronatele de pe Litoral si lanseaza programul " Litoralul pentru Toti", editia de primavara 2012.

Incepand cu editia din toamna anului 2011, s-a realizat unificarea programelor "O saptamana la mare" si "Litoralul pentru toti", respectiv utilizarea aceluiasi nume - LITORALUL PENTRU TOTI - si a acelorasi tarife, in vederea facilitarii vanzarii programului si promovarii acestuia catre publicul larg si in mass-media.

In acest sens, Asociatia Litoral-Delta Dunarii, F.P.T.R., Patronatul A.N.A.T. si patronatele de pe Litoral lanseazaimpreuna programul"Litoralul pentru toti", cu urmatoarea grila tarifara pentru 6 nopti de cazare:

Hotel 5 * cu mic dejun : 549 lei

Hotel 4* cu mic dejun : 439 lei

Hotel 3* cu mic dejun : 379 lei

Hotel 2* cu mic dejun : 279 lei

Hotel 2* fara mic dejun : 209 lei

Hotel 1* fara mic dejun : 179 lei

Asa cum au fost obisnuiti deja, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de arta Populara), oferit de catre Consiliul Judetean Constanta. Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara.

Promovarea programului va fi realizata de catre Asociatia LITORAL - DELTA DUNARII, F.P.T.R. si ANAT, iar listele cu structurile de cazare inscrise in program si agentiile care vand acest program se vor regasi incepand cu data de 7 mai a.c. pe site-urile programului - www.anat.ro/minipreturi/litoral/, www.asociatia-litoral.ro, www.fptr.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii