Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delta Dunarii si Mangalia au obtinut Premiul Calitatii Coastei - Sambata, 16 Iulie 2011

ro

17 Jul, 2011 17:48 1514 Marime text

17_1.jpgEUCC (The Coastal & Marine Union) a acordat Premiul Calitatii Coastei (QualityCoast Award) pentru doua destinatii turistice romanesti - Delta Dunarii si Mangalia. Ceremoniile de acordare a premiilor pentru cele doua destinatii au avut loc la sfarsitul acestei saptamani, in prezenta oficialilor EUCC, a reprezentantilor judetului Tulcea si a municipiului Mangalia si -bineinteles - a reprezentantilor agentilor economici, organizatiilor non-guvernamentale si a reprezentantilor mass - media.

17_2.jpgPremiul Calitatii Coastei reprezinta o recunoastere internationala a indeplinirii unei serii de indicatori dindomenii precumNatura si Biodiversitate,Mediu, Identitate si Cultura, a eforturilor pe care comunitatile locale le fac pentru imbunatatirea calitatii zonei costiere. In acelasi timp, Premiul Calitatii Coastei reprezinta o modalitate de promovare a destinatiilor turistice durabile prin includerea acestoraintr-o baza de date (Quality Coast Destinations)ce va cuprinde 500 de destinatii ce vor fi promovate la nivel international. Toate aceste destinatii vor fi promovate si prin intermediul retelei TUI Olanda, partenerul EUCC in acest proiect.

17_3.jpgIn urma aplicarii pentru QualityCoast Awardsi averificarilor aferente,Primaria Mangalia a primit din partea EUCCPremiului Calitatii Coastei- Bronzpentru orasul Mangalia si statiunile aferente. In cazulDeltei Dunariiau fost catalogati ca "excelenti" indicatorii referitori la Natura si Identitate, destinatia obtinandPremiul Calitatii Coastei - Aur. "Felicitam pe aceasta cale reprezentantii Primariei Municipiului Mangalia si ai Judetului Tulcea pentru recunoasterea obtinuta. Suntem convinsi ca aceasta recunoastere este un nou argument pentru a alege Litoralul romanesc sau Delta Dunarii ca destinatii de vacanta ! " Corina Martin - Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii. Va invitam sa accesati site-ulwww.qualitycoast.netpentru a vizualizainformatiidetaliate referitoare la cele 12 destinatii castigatoare a Premiului calitatii Coastei in anul 2011. - Delta Dunarii -http://www.qualitycoast.info/danube/index.htm - Mangalia -http://www.qualitycoast.info/mangalia/index.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii