Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESA - FEDERATIA FAPT LA TEL AVIV

ro

10 Feb, 2016 16:22 1401 Marime text

Federaţia FAPT anunţă prezenţa la târgul de turism „International Mediterranean Tourism Market” (IMTM) de la Tel Aviv (Israel), în standul Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT),  a trei asociaţii de promovare şi dezvoltare a turismului membre: Litoral – Delta Dunării, Gorj şi Oradea şi regiune.

În premieră, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Oradea şi regiune colaborează strâns pentru a atrage împreună interesul touroperatorului israelian de chartere Meshek Wings. Acesta va trimite spre România 3 chartere pe săptămână către litoral şi un charter pe săptămână către Oradea şi Băile Felix. Împreună, cele 2 destinaţii româneşti vor atrage circa 9000 turişti în această vară, iar diferenţa până la 30.000 turişti israelieni vor fi atraşi către Bucureşti şi Sibiu.

Declaratie Corina Martin, Presedinte FAPT : “Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică FAPT are o prezenţă frumoasă în cadrul standului ANT de la Tel Aviv. LITORALUL SI DELTA DUNĂRII, GORJUL si ORADEA se promoveaza impreună şi discutăm deja de un proiect clar de sosiri organizate de pe aceasta piaţă pe care ne propunem să o consolidăm pentru a atrage şi mai multi turişti israelieni in vacanţă în România. Oradea şi Mamaia beneficiază de bugete din Taxa de Promovare a Turismului şi îşi permit astfel să îşi continue cu succes propriile strategii de dezvoltare şi promovare a destinatiilor lor, pentru a creşte procentul de turişti străini (incoming).”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii