Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clarificare tarife pe litoral incepand cu 1 august 2011

ro

01 Aug, 2011 17:29 1068 Marime text

TARIFELE NU SE MAJOREAZA PE LITORAL !!!

In urma aparitiei in materialele difuzate ieri si astazi de catre postul de televiziune Pro TV, in care se precizeaza faptul ca incepand cu 1 august tarifele pe Litoralul Romanesc se majoreaza cu 20%, dorim sa facem precizari ferme in acest sens.

Tarifele pe Litoral NU CRESC incepand cu 1 august deoarece aceasta perioada nu reprezinta un prag de varf al sezonului de vara, tarifele fiind in acest moment aceleasi cu jumatatea lunii iulie. Recomandam in continuare turistilor romani sa achizitioneze vacantele pe Litoral si in Romania prin agentiile de turism membre ANAT, pentru a beneficia de cele mai bune tarife.

De asemenea, reamintim faptul ca incepand cu 15 august tarifele incep sa scada treptat, intrand in vigoare programul pentru sezon intermediar, si anume " Zile gratuite de vacanta" 15-31 august, iar apoi programul de extrasezon " Litoralul pentru toti", pentru perioada 01 septembrie - 15 octombrie.

Recomandam turistilor care sosesc in vacanta pe Litoral sa achizitioneze Cardul de atractii Constanta City Pass, care ofera discounturi de 25 % pentru accesul la Acvariu, Delfinariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Aqua Magic si 2 calatorii cu autobuzele supraetajate, precum si excursiile de o zi in zona Dobrogea ( Croaziera de o zi in Delta Dunarii, Vizita la pescarii dobrogeni, excursie la Adamclisi si Manastirea Sf. Andrei, Excursie de o zi pe Litoralul bulgaresc, degustari de vinuri la cramele dobrogene, seri romanesti cu spectacol folcloric, excursie la manastirile din nordul Dobrogei si cetatea Histria, road safari la Cheile Dobrogei, croaziere cu veliere pe mare, zboruri de agrement la aerodromul Tuzla , calarie la Herghelia Mangalia, etc.

Cardul Constanta City Pass si excursiile pe Litoral pot fi achizitionate prin receptiile hotelurilor si prin agentiile de turism membre ANAT din tara si de pe Litoral .

Transmitem oficial catre postul de televiziune Pro TV solicitarea de a renunta la dezinfomarea opiniei publice, pe care o practica in mod constant, precum si atentionarea ca le vom solicita sa faca dovada argumentelor cu privire la continutul stirilor pe care le difuzeaza, si care creeaza grave prejudicii operatorilor si investitorilor din turismul de pe Litoral.

Si in continuare, Asociatia Litoral - Delta Dunarii si ANAT raman cele mai importante canale de comunicare si informare cu privire la turismul de Litoral si Delta Dunarii, fiind la dispozitia tuturor reprezentantilor massmedia si opiniei publice din Romania.

Corina Martin Nicolae Bucovala

Presedinte Presedinte

Asociatia Litoral - Delta Dunarii Asociatia Patronala Mamaia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii