Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția pacienților cu afecțiuni ce țin de oncologie medicală! (galerie foto)

ro

16 Oct, 2017 00:00 10257 Marime text
Vineri, 27 octombrie 2017, profesor doctor Hale Basak Caglar, membru ESTRO (Societatea Americană pentru Radioterapie și Oncologie), EORTC (Organizația Europeană pentru Cercetare și Tratamentul Cancerului) și ASTRO (Societatea Americană pentru Radiologie și Oncologie Terapeutică), medic specializat în radioterapie, vine la Constanța și oferă opinii medicale gratuite pacienților cu afecțiuni oncologice.
 
Evenimentul medical este organizat de MEDIC CENTER - reprezentant oficial pentru România al Anadolu Medical Center din Istanbul, una dintre cele mai renumite clinici din lume specializate în oncologie medicală.
 
Persoanele interesate de opinia medicală gratuită a medicului specialist din cadrul clinicii Anadolu Medical Center sunt rugate să își facă programare la 0735 550 999 / 0241 543 920 sau pe adresa office@mediccenter.ro.
 
Înregistrarea telefonică este obligatorie. Locurile sunt limitate.
Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center

Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia
www.anadolu-medical-center.ro

Centrul Medical Anadolu acordă importanță sănătății dumneavoastră! 

În Centrul Oncologic din cadrului Clinicii Anadolu din Turcia, pacienții beneficiază de o serie de teste ce îi permit medicului să ofere un diagnostic complet, prin combinarea disciplinelor ce sunt parte din oncologia medicală: oncologie radiologică, medicină nucleară și biochimie. Investigațiile și tratamentul se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație la nivel mondial, precum:
Da Vinci (chirurgia robotică înseamnă chirurgia viitorului): Sistemul măsoară și traduce mișcările mâinii chirurgului către brațele interactive robotice, după filtrare. Micromișcările instrumentelor Da Vinci sunt comandate de un procesor de calculator integrat în sistem. Mâinile mici și precise ale robotului Da Vinci oferă un spațiu larg de mișcare, chiar peste limitele încheieturii umane, astfel încât devine posibilă efectuarea manevrelor care ar fi imposibile cu instrumente convenționale laparoscopice și toracoscopice. Fiecare braț al robotului Da Vinci este capabil de mișcări la 540 de grade, în comparație cu mișcarea de 180 de grade a mâinii umane.
Cyberknife (intitulat și operația fără cuțit): Reprezintă cea mai avansată formă de radiochirurgie și în prezent este una din cele mai sigure căi de tratare a tumorilor în mod non-invaziv. Cu acest aparat se pot trata tumorile sau leziunile aflate în orice parte a corpului pentru care este indicată radioterapia. Acest aparat poate fi aplicat în foarte multe cazuri, inclusiv în cele considerate inoperabile sau intratabile. Tratamentul cu Cynerknife reduce în mod substanțial riscul complicațiilor și perioada de refacere necesară după intervențiile chirurgicale.
Cu aplicarea unui tratament nedureros și neinvaziv, Cyberknife este mai rapid ca niciodată. Tratamentul este mult mai scurt decât în mod normal, prin virtutea vitezei ridicate de inducere a dozei și avansului tehnologic care urmărește tumorile în mișcare în timp real. Tehnologia CyberKnife poate elimina nevoia de chirurgie invazivă și a devenit o opțiune importantă pentru tratament.
TrueBeam (tehnologie revoluționară pentru radioterapie): Un aparat unic care permite integrarea metodelor de radioterapie și radiochirurgie. În comparație cu alte tehnologii, TrueBeam permite un dozaj mult mai mare de radiații într-un timp mai scurt și are capacitatea de a radia tumora cu o foarte mare precizie. Astfel, durata sesiunilor de tratament și numărul acestora se reduc semnificativ.
PET/CT: Acesta combină două tipuri de scanare - PET (Tomografia cu emisie pozitronică), folosită pentru obținerea de date funcționale legate de metabolism și funcții celulare și CT (Tomografia computerizată), utilizată pentru obținerea de date morfologice legate de localizarea și raporturile anatomice ale substraturilor patologice evaluate. Scanarea de acest tip este folosită pentru diagnosticarea, localizarea, identificarea stadiului în care se află tumora și evaluarea eficienței tratamentului în afecțiunile oncologice.
PCR (polymerase chain reaction): Reprezintă o metodă de diagnosticare de o precizie înaltă, utilizată pentru diagnosticarea diferitelor infecții. Analiza PCR dă posibilitatea identificării agenților cauzatori ai bolilor infecțioase, prin identificarea materialului lor genetic (ADN sau ARN), în probele obținute de la persoana supusă investigației.

Echipa Medic Center

Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia
Email: office@mediccenter.ro
Telefon: 0735 550 999 / 0241 543 920
www.anadolu-medical-center.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii