Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judetul Constanta prezinta interes in fata Ambasadei Republicii Cehe

ro

29 Apr, 2010 20:36 1378 Marime text
img_1748.jpgVizita din 28 aprilie 2010 a Excelentei Sale, domnul Petr DOKLADAL - Ambasadorul Republicii Cehe la Bucuresti si a domnului Martin LICENIK - Seful Sectiei Economice din cadrul Ambasadei, este prima intalnire, de anul acesta, a unor oficiali cehi cu Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

Delegatia Ambasadei a fost primita de domnul Mihai Daraban - Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta. Discutiile purtate de domnul Presedinte Daraban si de E.S. domnul Dokladal s-au axat pe cele mai importante domenii de activitate de care investitorii din Cehia ar fi posibil interesati: transporturi, comert etc. S-a discutat, de asemenea, despre importanta pe care o are Portul Constanta, ca deschidere la Marea Neagra, pentru traficul de marfuri, nu numai pentru Romania cat si pentru alte tari din Europa care nu au iesire la mare, precum si despre importanta traficului fluvial pe Dunare. Deosebit de interesat s-a aratat domnul Ambasador, in legatura cu activitatea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, privind actiunile si evenimentele pe care aceasta le organizeaza, precum si de proiectele in care este implicata. Domnul Presedinte Daraban a prezentat in detaliu programul de targuri si expozitii al CCINA pe anul 2010 si a afirmat ca, intreaga Conducere a Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va susţine şi încuraja dezvoltarea relatiilor economice si va promova cooperarea dintre companiile din Cehia si firmele din Constanta, prin participarea acestora la targuri de specialitate, parteneriate - in vederea gasirii de parteneri adecvati de afaceri, printre membrii CCINA.

In finalul discutiilor, domnul Ambasador Petr Dokladal a multumit domnului Presedinte pentru primirea sa, la sediul CCINA Constanta.

Lucia CALENICI

Purtator de cuvant

CCINA Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii