Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratia lui Jeri Guthrie-Corn cu privire la decesul capitanului Iuliu-Vasile Unguras

ro

07 Apr, 2009 20:07 1276 Marime text

BULETIN INFORMATIV
Ambasada Statelor Unite ale Americii
Str. Tudor Arghezi 7-9 Bucuresti, Romania Tel: : 40 21 – 200 - 3650 Fax: 40 21- 200 - 3723
7 aprilie 2009

Declaratia insarcinatului cu afaceri al ambasadei SUA Jeri Guthrie-Corn cu privire la decesul capitanului Iuliu-Vasile Unguras

Astazi am aflat cu tristete despre moartea capitanului Iuliu-Vasile Unguras de la Batalionul 21 Vanatori de Munte din Predeal. Capitanul Unguras a cazut la datorie in timpul unei misiuni de patrulare in provincia Kabul din  Afganistan. Guvernul SUA transmite cele mai sincere condoleante familiei, prietenilor si camarazilor capitanului Unguras. Ne exprimam de asemenea ingrijorarea profunda pentru cei patru camarazi ai sai, in prezent spitalizati la Lagman si Kandahar. Ne rugam ca acestia sa se recupereze in totalitate cat mai repede.

Asemenea tuturor soldatilor romani, capitanul Unguras si camarazii sai dau dovada de mult curaj si abnegatie in apararea drepturilor si libertatilor poporului afgan. Pierderea capitanului Unguras ne reaminteste ca sacrificiul sau a fost facut in numele unei cauze onorabile si nobile. Suntem mandri ca Romania este aliatul si partenerul nostru in aceasta lupta comuna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii