Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta vrea o dezbatere electorală cu toți candidații

ro

24 Oct, 2014 21:40 1576 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, invitat la B1TV, ca își dorește sa participe inaintea primului tur de scrutin la o dezbatere electorală la care sa fie prezenti toti cei 14 candidati, afirmând ca va comunica acest lucru si Institutului pentru Politici Publice care l-a invitat la o confruntare alaturi de primii sase candidati la prezidentiale, asa cum sunt clasati in sondajele de opinie, informează HotNews.ro.

„Particip la orice dezbatere la care sunt toti cei 14 candidati din doua motive de bun simt. Unu: ca nu stie nimeni cine sunt primii sase. Avem niste sondaje, unele le recunoastem, altele nu. Sondajul nu este un element obiectiv. In al doilea rand, pe mine ma intereseaza in turul doi sa incerc sa fiu presedinte si pentru alegatorii domnului Diaconescu si pentru alegatorii doamnei Udrea si pentru alegatorii domnului Hunor Kelemen ca, daca vreau sa fiu presedinte, nu vreau sa fiu presedinte doar pentru cei 50 si ceva la suta care eventual ma vor vota. Spre deosebire de Traian Basescu, nu vreau sa fiu un presedinte care dezbina", a afirmat Ponta.

Premierul a sustinut ca a lansat deja invitatia pentru cel cu care se va confrunta in turul al doilea, de a avea patru dezbateri.  

„Ideea cu patru dezbateri e de la cele patru teme principale care apartin presedintelui si de la cele patru televiziuni de stiri care ar putea sa le organizeze - B1, Antena 3, RTV si Realitatea", a precizat Ponta, adaugand ca cele patru teme de dezbatere se refera la politica externa, securitatea nationala, economia si sistemul constitutional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii