Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu îi desfiinţează pe doi dintre candidaţi "Ponta şi Iohannis sunt corupţi, mincinoşi şi oportunişti"

ro

13 Oct, 2014 18:50 2393 Marime text
Şeful statului a precizat că declaraţia din această seară "este o declaraţie care mă vizează şi pleacă de la o realitate".

"Am văzut în ultimele două luni o campanie furibundă a celor două blocuri politice. Pe de o parte Ponta cu propagandiştii săi, pe de altă parte ACL cu propagandiştii săi. Şi una, şi alta încearcă să mă aloce celeilalte tabere. PSD spune că sunt în înţelegere cu Iohannis, ACL cu toti propagandistii lor - si aici as spune ca oameni care au pretentia ca sunt de dreapta s-au inrolat in aceasta zona, desi pana acum doua luni nu stiau cat de draguti si cat de dulci sa fie cu Ponta, spun că preşedintele este în înteţegere cu Ponta. O să-i dezamăgesc şi pe unii, şi pe alţii. Nu-l susţin pe Ponta şi nu am nicio înţelegere cu el. Nu îl susţin pe Iohannis şi nu am nicio înţelegere cu el. Motivul? Sunt mincinoşi, corupţi şi oportunişti. Susţin pe candidatul PMP care a dovedit că este un om corect, un om care nu minte şi care a făcut ceva când era ministru", a spus şeful statului.

"Ponta era pana de curând master la Catania, acum nu mai este. Dl Ponta este doctor, alta minciuna - a plagiat.

S-a incheiat un protocol cu KazMunai prin care se constituie un fond de investitii de un miliard de dolari. Nu s-a creat nici macar biroul presedintelui acestui fond, dar fondul...

- Parlamentul a respins ordonanta de urgenta prin care cele 2.800 de hectare sa ajunga la dl Voiculescu.

- V-as aduce aminte povestea cu privatizarea CFR Marfa, cand a incercat sa bage pe seama CSAT o decizie pur comerciala cu privire la atribuirea catre dl Gruia Stoica a contractului de privatizare a CFR Marfa. Dl Gruia Stoica are ceva dificultati azi, dar era partenerul dorit de coruptul Victor Ponta.

- Nu mai vorbim de declaratia de avere, unde Ponta si sotia reusesc sa il ajunga la numarul de case pe sfantul Iohannis.

- Dl Iohannis, din meditatii, a reusit sa-si cumpere 6 case in Sibiu, azi se da mare democrat de dreapta, cand in vara anului 2012 era mana in mana cu Ponta, Antonescu si Voiculescu, la suspendarea presedintelui, a fost presedintele de la Grivco. Si el un oportunist, un om care minte.", a mai spus şeful statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii