Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu „Cererea de suspendare a președintelui este valabilă”

ro

20 Oct, 2014 23:37 1963 Marime text
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la funcția de președinte al României, a afirmat, luni, că cererea de suspendare a președintelui Traian Băsescu pe care a inițiat-o este valabilă.

Tăriceanu a afirmat într-o emisiune televizată că o greșeală că nu i s-a dat curs.

"Cererea de suspendare pe care am făcut-o este și astăzi la fel de valabilă ca și în urmă cu o lună. Considerentele care au fost atunci anunțate, din păcate, considerente legate de conjunctură, de moment, de faptul că nu mai merită, pentru că președintele este pe ultima sută de metri de mandat, că este deja terminat, că dacă o să facem suspendarea o să-l băgăm în joc, toate aceste lucruri... (...) Sunt considerente pe care nu am avut cum să nu le analizez, dar le-am combătut de atunci și cred că s-a făcut o greșeală că la momentul respectiv nu s-a luat hotărârea, din partea membrilor Parlamentului, de a se semna cererea de suspendare și a-i da curs", a spus Tăriceanu, la Antena 3, transmite Agerpres.

El a susținut că cererea de suspendare încă mai poate fi semnată și ar putea avea o valoare simbolică, atât pentru președintele în funcție, cât și pentru cei care i se vor succeda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea 22 Oct, 2014 17:13 Foarte bun acest demers! Sper ca aceasta actiune a lui Tariceanu sa nu ramana valabila ci sa fie cu succes. Presedintele grobian ar nu ar trebui sa beneficieze de acele drepturi ale fostilor sefi de stat ci dimpotriva, ar trebui judecat si inchis pentru toate actiunile ilegale pe care le-a savarsit in timpul mandatului.