Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MRU, invitat la B1 TV "Indiferent cine ajunge la Cotroceni, va fi un PSD-ist"

ro

07 Sep, 2014 22:33 1867 Marime text

Vicepreședintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu este invitat, în această seară,  la emisiunea ”Bună seara, România”, difuzată de B1 TV. MRU a comentat subiectul unei a treia suspendări a președintelui și modul în care premierul Victor Ponta abuză de acest subiect. 

”Trebuie să recunoaștem că în materie de politică externă și relații internaționale, actorii politici din România nu prea au voce. E și bine, e și rău. Eu mi-aș dori ca măcar candidații la prezidențiale să fie un pic mai articulați pe subiectul acesta care îi interesează pe cel puțin 20 de milioane de români, este și bine pentru că acolo unde este ignoranță, este bună și tăcerea”, a spus MRU, evidențiind interesul politicienilor pentru acest subiect în detrimentul situației externe privind un comandament al NATO în România.

Vorbind despre suspendarea președintelui, acesta spune că este o situație care l-ar face fericit pe Victor Ponta căci ar presupune ca la Cotroceni să treacă, indiferent de situație, un membru al PSD. 

” Toată lumea se bucură că urmează o a treia suspendare. Mai puțin ACL sau, mă rog, mai puțin eu. Lui Victor Ponta îi convine așa ceva pentru că la primul tur PSD contează pe o prezență mai mare la vot și apoi, indiferent de rezultatul referendumului, președintele în exercițiu este suspendat, se numără voturile, apoi se duc la CC, CCR urmează să emită propria constantare care trebuie să ajungă la Parlament. După câteva instanțe birocratice, ajungem la o suspendare care durează poate o săptămână, poate două. Și în felul acesta se instalează cineva la Cotroceni, timp în care se pot face tot felul de lucruri. Indiferent cine ajunge acolo, va fi un PSD-ist”, a explicat liderul PDL la B1 TV.

Sursa foto: nasultv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii