Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei cere BEC renumărarea buletinelor de vot anulate

ro

05 Nov, 2014 11:29 2099 Marime text
Monica Macovei a cerut, ieri,  Biroului Electoral Central (BEC) renumărarea buletinelor de vot anulate după primul tur al alegerilor prezidenţiale.
 
"Va rog să permiteţi accesul unui reprezentant al meu la sediul BEC şi care, alături de personalul BEC, să revadă buletinele de vot declarate nule şi să asiste la renumărarea lor. Potrivit comunicării oficiale a BEC, date finale provizorii, au fost 237.761 de voturi nule, adică 2,44%", arată Monica Macovei în solicitarea adresată Biroului Electoral Central, informează HotNews.ro.
 
"Ţinând cont de faptul că, în calitatea mea de candidat independent, nu am avut dreptul de a-mi desemna reprezentanţi în Birourile Electorale ale Secţiilor de Votare, doresc să ştiu câte buletine de vot ştampilate în dreptul candidatului independent Monica Macovei au fost anulate", se mai arată în cererea Monicăi Macovei.
 
În încheiere, Monica Macovei adaugă că "Cererea mea este cu atât mai justificată cu cât la acest tur de scrutin au fost reclamate mai multe furturi ale ştampilelor din secţiile de votare (de exemplu, în Secţiile de votare nr. 182 şi nr. 183 din Bucureşti) şi legea a fost încălcată prin neafisarea proceselor verbale încheiate de toate Birourile Electorale ale Secţiilor de Votare la sediile acestora", mai relatează HotNews.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii