Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei "Campania electorală a contracandidaților a fost o bătaie de joc la adresa românilor"

ro

30 Oct, 2014 22:39 2210 Marime text
Candidatul independent la Președinția României, Monica Macovei a participat, în această seară, la o dezbatere electorală, la TVR 1, alături de Elena Udrea. După emisiune, Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprimă părerea despre modul în care a descurs această dezbatere televizată.
 
Iată ce spune Monica Macovei:

"Campania electorală a contracandidaților a fost o bătaie de joc la adresa românilor. Românii nu au avut posibilitatea să compare programele electorale ale candidaților, pentru că nu a avut loc nicio dezbatere reală. Toți ceilalți candidați au fugit de o confruntare directă. Astăzi, la TVR 1, a fost încă un episod rușinos al acestei campanii, în care un alt candidat, doamna Udrea, a dat bir cu fugiții. 

Am cerut din prima zi de campanie dezbateri pe proiecte și măsuri cu Ponta și Johannis. M-am dus la dezbateri la care urma să participe chiar și domnul Tăriceanu, care, laș cum îl știm, și-a trimis purtătoarea de cuvânt. Doamna Udrea și-a trimis în această seară un un surogat agresiv care s-a umplut de penibil, pe post de reprezentant. Atât a putut. 

Am acceptat orice dezbatere cu oricare dintre candidații clasați chiar în sondajele lor pe primele 6 locuri. Am răspuns favorabil propunerii IPP de dezbatere cu toți cei 14 candidați. 

Niciuna dintre aceste dezbateri între candidați nu a avut loc. Contracandidații mei au desăvârșit solidaritatea penală transpartinică cu o bătaie de joc completă la adresa celor cărora ei le cer votul, fără a le spune de ce îl cer. Veniți la vot. Altfel nu putem scăpa de ei."
 
Sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii