Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE răspunde pe site întrebărilor referitoare la organizarea în afara ţării a alegerilor

ro

24 Oct, 2014 15:22 1477 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe a realizat o rubrică de „Întrebări frecvente” referitoare la procedura de votare aferentă alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014, pentru cetăţenii români aflaţi în afara ţării în ziua votului, se arată într-un comunicat de presă.
Potrivit MAE, rubrica prezintă răspunsuri la cele mai uzuale întrebări adresate de cetăţenii români din afara graniţelor şi de presa din România cu privire procedura de vot pentru acest scrutin.
Rubrica se regăseşte în cadrul secţiunii special dedicată alegerilor prezidenţiale de pe site-ul MAE: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014, link: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/2014/alegeri_prezidentiale/2014.10.24_%C3%8Entreb%C4%83ri_frecvente.pdf.

Reamintim cu acest prilej că Ministerul Afacerilor Externe şi Autoritatea Electorală Permanentă au realizat „Ghidul alegătorului român din străinătate”, material de informare  care se regăseşte în cadrul aceleaşi secţiuni.

Pentru organizarea scrutinului în străinătate, respectarea şi aplicarea unitară a dispoziţiilor privitoare la alegeri de către toate autorităţile, instituţiile şi organismele cu responsabilităţi în materie electorală, sunt asigurate de Biroul electoral pentru secţiile de votare din străinătate nr. 48, în conformitate cu prevederile legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii