Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalistul Andrei Gheorghe „Pentru Radu Mazăre, Monica Macovei este Satana“

ro

02 Sep, 2014 00:00 6148 Marime text
Jurnalistul Andrei Gheorghe o susţine oficial, în cursa pentru proximele alegeri prezidenţiale, pe Monica Macovei. Constănţeanul a filmat un clip alături de candidatul independent în cursa pentru Cotroceni, clip în care îşi anunţă direct sprijinul necondiţionat pentru această candidatură.

„Monica Macovei este singurul om pe care-l cunosc detestat de toţi politicienii, indiferent de partid, indiferent de putere, indiferent de funcţie. Îi cunosc pe toţi, am stat de vorbă cu toţi. Toţi o urăsc pe Monica Macovei. Şase, vine Monica!“ este mesajul pe care jurnalistul originar din Constanţa îl transmite prin intermediul acestui clip.

Andrei Gheorghe este primul jurnalist care îşi asumă oficial susţinerea Monicăi Macovei în contextul alegerilor prezidenţiale. El lansează şi o provocare către prietenii săi, solicitându-le ca fiecare dintre aceştia să aducă şase semnături pentru candidatura Monicăi Macovei.
Întrebat cum crede că ar putea comenta Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, faptul că el o susţine pe Macovei în alegerile prezidenţiale, Andrei Gheorghe a declarat, pentru ZIUA de Constanţa: „Pentru Radu Mazăre, Monica Macovei este Satana.“
Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei (2004-2007), actual europarlamentar, şi-a anunţat intenţia de a candida la Preşedinţie pe 5 august. În prezent, Macovei - ca şi ceilalţi candidaţi, de altfel - se află în faza strângerii de semnături pentru candidatura sa, iar în acest sens, ea promovează pe site-ul macoveipreşedinte.ro formularul necesar. În calitate de ministru al Justiţiei, Monica Macovei s-a bucurat de o imagine foarte bună, fiind considerată un pion extrem de important în lupta împotriva corupţiei. Amintim, de asemenea, că este singurul europarlamentar român care a câştigat premiul The Parliament Magazine (la Gala Revistei Parlamentului European) la categoria „Justiţie şi Libertăţi civile“.
„The Parliament Magazine“ susţinea că, în calitate de ministru al Justiţiei în România, Monica Macovei „şi-a făcut o misiune din reformarea sistemului juridic din România“, iar ca europarlamentar, în calitate de membru al Comisiei de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne, a extins lupta din domeniul anticorupţiei la nivelul întregii Uniuni Europene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 02 Sep, 2014 11:45 Care jurnalist? S-a trezit rusnacul asta? Probabil ca au amintiri comune. Pacat de mintea care a avut-o . In rest,fiecare cu optiunile lui.