Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea l-a provocat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală chiar din fața Primăriei Sibiului

ro

18 Oct, 2014 20:47 1799 Marime text
Candidatul PMP la Președinția României, Elena Udrea, l-a provocat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală chiar din fața Primăriei din Sibiu. ”Am venit la domnul Iohannis acasă, la Primăria Sibiului, să-l provoc la o dezbatere în fața electoratului de centru-dreapta. Vreau să arătăm oamenilor cine este adevăratul candidat al Opoziției, care poate și vrea să îl învingă pe Victor Ponta. Eu îl voi bate Victor Ponta în turul 2”, a declarat Elena Udrea.
 
De asemenea, candidatul PMP i-a îndemnat pe români să aibă încredere și să voteze o femeie, care este puternică și luptătoare, ironizând fuga lui Iohannis de la mai multe evenimente electorale la care a participat, se arată într-un comunicat al PMP. ”Trebuie să spunem românilor să aibă încredere într-o femeie, pentru că acestea au demonstrat că fac performanță poate mai bine decât au făcut-o bărbații. De zece ani lupt în politică, dar niciodată nu am cedat. Oriunde ne ducem, marii bărbați ai competiției fug de Elena Udrea. Mi s-a întâmplat la Mehedinți, la Arad”, a mai precizat candidatul PMP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea Valer 19 Oct, 2014 14:54 Imi place de blonda asta! Si nu neaparat pentru ca are peste 6000 de proiecte la activ si pentru ca a fost singura care i-a cerut demisia lui Poanta, dar si pentru ca este singura care s-a luptat pana acum cu securistul; dar si pentru simplul fapt ca stie cum sa se poarte natural in fata camerelor si oamenilor in acelasi timp. Are acea naturalete pe care rar o intalnesti la oamenii politici. Basescu este unul dintre cei care o are. Si asta arata sinceritatea lor si apartenenta la popor. Conteaza foarte mult pentru un presedinte asta: pentru ca asta dovedeste ca este sincer si "loial" poporului. In plus, ceea ce ne-a aratat Elena aici, nu a facut decat sa se apropie mai mult de toti oamenii de rand, asa cum este si normal pentru un viitor presedinte! Bravo, tot asa blondo! Astfel te apropii si mai aproape de Cotroceni!