Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Îi asigur de tot sprijinul meu pe cei de la Dacia Pitești”

ro

21 Oct, 2014 22:16 2300 Marime text
Președintele PMP, Elena Udrea, a propus astăzi, într-un turneu electoral la constructorul de automobile Dacia, soluții concrete în sprijinul unuia dintre cei mai mari investitori străini, printre măsurile care trebuie luate cu celeritate numărându-se: autostrada Pitești-Sibiu, accelerarea programului ”Prima mașină”, dar și obligativitatea ca instituțiile statului să achiziționeze mașini de producție internă.

”Pentru a susține dezvoltarea acestei intreprinderi, urgentă este construirea autostrăzii Pitești – Sibiu. Indiferent cine va fi în măsură să pună în practică acest proiect, el trebuie pus cu celeritate. O altă măsură foarte bună este continuarea programului ”Prima mașină”. Sper că el este mai mult decât o poveste electorală. O altă inițiativă este legată de obligarea instituțiilor de stat ca, atunci când achiziționează automobile pentru folosința proprie, să cumpere automobile din producția internă. Ar fi un mod prin care statul ar demonstra că este partenerul întreprinzătorilor”, a declarat Elena Udrea, se arată într-un comunicat de presă.

”Dacă aș fi fost Ministrul Transporturilor, până acum sigur am fi avut autostrada măcar începută”


Candidatul PMP a punctat  că dacă ar fi fost Ministru al Transporturilor, până în acest moment, lucrările la autostrada atât de așteptată de investitor ar fi începtul deja: ”Dacă aș fi fost Ministrul Transporturilor, până acum sigur am fi avut autostrada măcar începută. Îi asigur de tot sprijinul meu pe cei de la Dacia Pitești. Cred că acesta este rolul statului, să fie partenerul mediului de afaceri, ca acesta să facă performanță și să creze locuri de muncă”, a precizat Elena Udrea.

De asemenea, președintele PMP a vizitat și fabrica de confecții EREEA, renumita companie producătoare de echipament sportiv din Curtea de Argeș, unde a discutat cu cele 500 de angajatoare despre problemele femeilor din acest sector de producție. Elena Udrea le-a asigurat de tot sprijinul său în vederea obținerii unor facilități care să fie stipulate și în Codul Muncii.

„Iohannis este contracandidatul lui Victor Ponta?”


Candidatul PMP s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții PMP Argeș, la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” din municipiul Pitești, unde a făcut referiri la candidatul ACL, Klaus Iohannis, care pretinde a fi candidatul Opoziției, deși a fost absent pe ce spectrul de dreapta în ultimii ani. ”Iohannis a apărut în această vară drept candidatul opoziţiei şi candidat de centru-dreapta. Întrebarea mea este: unde a fost domnul Iohannis în ultimii cinci ani? Mai mult, eu nu văd nicio acţiune, nicio declaraţie din care să rezulte că domnul Iohannis este contracandidatul lui Victor Ponta. Ce a făcut dl Iohannis în ultimii cinci ani, ca politician de centru-dreapta?”, a punctat Elena Udrea.

De asemenea Președintele PMP s-a referit și la refuzul candidatului ACL de a intra într-o dezbatere electorală cu Elena Udrea, astfel ca românii să decidă cine este adevăratul candidat al Dreptei: ”Revin la provocarea pe care am lansat-o încă de la începutul campaniei, de a merge în fața electoratului, pentru a le arăta românilor cine a făcut mai multe pentru țară. Această confruntare ar fi putut da argumente electoratului de dreapta pentru votul pe care îl va da în alegeri”, a precizat Elena Udrea.

„Preocuparea principală a PSD - controlul Justiţiei”


Referindu-se la situația din PSD și la scandalurile de corupție din ultimele zile, Elena Udrea a declarat că ”Este important ce se întâmplă în PSD, pentru că bine să știm dacă va continua pe aceeași linie, un partid care nu se poate reforma, sau va face ceva pentru a schimba modul de acțiune. S-a văzut că preocuparea principală a PSD nu este pentru guvernare sau pentru a genera o viziune legată de ţară, ci pentru a controla Justiţia şi a da legi care să influenţeze actul de Justiţie”.

„Doar cei de rea-credință mai vor ca femeile să mai demonstreze ceva”


Într-o conferință de presă susținută, în această după-amiază în municipiul Pitești, Elena Udrea s-a adresat femeilor, care pot să schimbe viitorul României: ”Femeile contează enorm în momentul acesta în societate și opțiunea lor poate schimba soarta României. Îmi doresc ca toate femeile să își poată permite tot ce ea ce vor ele, dar pentru asta țara trebuie să meargă bine. Doar cei de rea-credință mai vor ca femeile să mai demonstreze ceva. Și femeile și românii pot avea o viață mai bună dacă vor face ultimul pas pentru a susține o Femeie Președinte”, a concluzionat candidatul PMP Elena Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dragos Bancea 22 Oct, 2014 10:18 Se pare ca pana in momentul de fata Elena este cel mai serios candidat - in sensul ca se preocupa serios de problemele acestei tari, mergand din loc in loc si gasind solutii la problemele existente deja de prea multi ani! Gata cu tara asta, gata cu hotia! Avem nevoie de un presedinte sincer si onest, care vrea si POATE sa se puna serios pe treaba! a dovedit-o prin cele peste 6000 de proiecte initiate in mandatul sau, nu vad de ce nu ar continua-o cu peste 60.000 de proiecte initiate ca presedinte! Domeniile atinse de ea - agricultura si turismul - sunt generatoare de venit, siguranta nationala si independenta europeana din punct de vedere economic, politic si nu numai! Dar modul in care abordeaza problemele si solutiile cu care vine, o face mai mult decat presedintele perfect! Eu o votez!
  • Alina Dobrescu 22 Oct, 2014 10:17 Una dintre calitatile Elenei, printre multe altele, este aceea ca EU este pentru ideea ca Justitia sa-si faca treaba! Doar asa statul de drept poate continua! Din pacate, Poanta si fostii lui ministri PSD - Ecaterina si Mihailescu, sub ubrela presedintelui senatului - Calin 'Inima zburdalnica' - nu fac decat sa (re)asterne umbra (neo)comunismului prin dictatura morala si financiara pe care o duc! Nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta daca, din pura intamplare (a voturilor furate!), acest MINCINOS ajunge presedinte! Eu continui sa o sustin pe Elena, pentru ca doar ea ne mai poate salva tara de influenta baronilor locali ce pun presiune pe tara; de Felix si slugile lui din guvernul actual!
  • Mircea Valer 22 Oct, 2014 10:16 Gata! Romania s-a saturat de aberatiile politicienilor! Romanii vor pe cineva in care sa-si puna increderea, pe cineva care merita intr-adevar scaunul de la Cotroceni! Pe cineva capabil! Nu! Nu! Nu! Nu! Iohanis, omul lui dottore - s-a dat de gol al 2lea om din PNL, cu faptul ca GhIonnha este omul lui Naum! Ne-am pierdut speranta si in neamt! Numai! Gata! Elena ramane singurul candidat disponibil al dreptei, de aceea turul II este intre Udrea vs dr.Cretinetti Naumovici! Iar dreapta se va uni sub mana Elenei, unde va ajunge PRESEDINTE! Asta este clar din cale afara... Doar asa mai putem salva tara si romanii din interiorul si exteriorul ei! Doar asa se intorc si cei de peste hotare; doar asa vom duce o viata mai buna, mai frumoasa!