Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depunerea oficială a candidaturii la prezidenţiale Aproape 75.000 de constănţeni au semnat pentru Klaus Iohannis

ro

20 Sep, 2014 00:00 1922 Marime text


Zilele acestea au fost pline pentru membrii Alianţei Creştin-Liberale (ACL) din toată ţară şi, implicit, pentru membrii filialei Constanţa.

Target-ul propus de liderii ACL din teritoriu privind strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale nu doar că a fost atins, dar chiar şi depăşit. Astfel, la Constanţa, Alianţa Creștin Liberală a strâns aproape 75.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, depăşind în acest fel targetul propus, de 60.000 de semnături. „Mai precis, Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a colectat un total de 40.012 semnături, în timp ce Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal a realizat 34.805 semnături“, precizează reprezentaţii ACL Constanţa. Joi, la ora 16.00, a fost finalizată campania de strângere de semnături pentru candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.
„Campania a decurs bine, am reuşit să obţinem un scor foarte bun, chiar am depăşit numărul de semnături pe care, cel puţin PNL, l-a stabilit de la bun început. Am considerat că vom strânge 35.000 de semnături, dar am strâns chiar 40.000“, a declarat co-preşedintele ACL Constanţa, Gheorghe Dragomir. Nu ştiu în mod cert pe ce loc se află Constanţa la nivel naţional privind aceste cifre, deşi, la un moment dat, ne situam pe locul doi“, a mai spus deputatul constănţean.
Astăzi, la ora 13.30, Klaus Iohannis depune oficial dosarul de înregistrare a candidaturii sale la funcţia de preşedinte al României, din partea Alianţei Creștin-Liberale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii