Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract dubios MAI a achiziţionat timbrele autocolante fără licitaţie

ro

19 Oct, 2014 09:18 1712 Marime text
Ministerul Afacerilor Interne a atribuit contractul privind timbrele autocolante, necesare pentru alegerile prezidenţiale, Imprimeriei Naţionale, fără să organizeze o licitaţie publică şi a plătit în acest sens suma de 103.404 de lei pentru achiziţia acestora. Ministerul a oferit contractul "Imprimeriei Naționale", fără a organiza o licitație, pe motiv de extremă urgență, scrie ştiripesurse.ro, citând Evenimentul Zilei.

Contractul poartă titulatura de ”acord-cadru privind furnizarea de timbre autocolante necesare bunei desfășurări a alegerilor pentru Președintele României din anul 2014” și este postat pe e-licitatie.ro. Tipul procedurii a fost de negociere fără anunț de participare.

Interesant este că deși de alegerile prezidențiale din acest an se știe de cel puțin cinci ani, MAI a venit cu justificarea pentru lipsa licitației că există o ”situație de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condițiile stricte stabilite în directivă”.

S-au primit două oferte, însă într-un final, după îndelungi dezbateri, a fost aleasă oferta ”Imprimeriei Naționale”. Contractul a fost atribuit pe 24 septembrie, mai informează ştiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii