Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana prezidențiabilului Monica Macovei continuă să străbată țara

ro

27 Oct, 2014 22:06 1039 Marime text
Candidatul independent la președinție Monica Macovei continuă campania electorală în țara. Pe pagina sa de Facebook, Monica Macovei anunță că până acum s-au strâns 137.000  de lei din donații. Ținta inițială era de 145.000 de lei, iar diferența de 8.000 de lei ar urma să fie folosită pentru promovarea online a mesajelor prezidențiabilului și plata chetuielilor curente de la sediul campaniei.

„Cu banii donați de dumneavoastră în ultima săptămână și jumătate am trimis aproape 1 milion de flyere în orașele mici, sub 50 de mii de locuitori. De asemenea, caravana Președintelui continuă să străbată țara. Ultimii 8000 de lei pe care îi veți mai dona vor fi folosiți pentru promovarea online a mesajelor mele și pentru plata cheltuielilor curente de la sediul de campanie.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care susțin financiar această campanie. Adică dumneavoastră, celor cinstiți, care donați din puținul pe care îl aveți, fără să cereți nimic în schimb, fără să ne cunoaștem, doar pentru că credeți în proiectul pe care eu îl propun pentru țară. Așa trebuie finanțată politica și am demonstrat toți că se poate și la noi: fără bani murdari, nedeclarați sau furați, fără oameni platiți ca să vină la mitinguri faraonice. Am demonstrat că se pot face altfel campaniile în România. „ este mesajul postat de Monica Macovei pe pagina sa de Facebook.
 
Sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii