Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atributii si proiecte prioritare

ro

12 Jan, 2010 19:30 1372 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului este serviciul public care eliberează următoarele autorizaţii: acordul de mediu, autorizaţia de mediu, autorizaţia integrată de mediu, avizul de mediu pentru planuri şi programe, aviz PNDR, PUZ/PUD, autorizaţiile privind emisiile de gaz cu efect de seră.

Acordul de mediu este decizia autorităţii competente pentru protecţia mediului, care dă dreptul titularului de proiect să realizeze proiectul. Acordul de mediu este un act tehnico-juridic eliberat în scris, prin care se stabilesc condiţiile de realizare a proiectului, din punct de vedere al protecţiei mediului.

Solicitarea şi obţinerea acordului de mediu sunt obligatorii pentru proiecte publice sau private de investiţii noi ori de modificare a celor existente, aferente activităţilor cu impact asupra mediului.

Actele necesare pentru obţinerea autorizaţiei de mediu sunt puse la dispoziţie pe adresa de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului: http://www.mediu-constanta.ro/acord%20de%20mediu.htm

Cetăţenii judeţului Constanţa pot solicita şi obţine o autorizaţie de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, care este obligatorie atăt pentru desfăşurarea activităţilor existente, căt şi la începerea activităţilor noi, pentru care s-a obţinut un acord de mediu.

Autorizaţia de mediu este actul tehnico-juridic eliberat în scris de autorităţile competente pentru protecţia mediului, prin care sunt stabilite condiţiile de funcţionare a unei activităţi existente sau pentru punerea în funcţiune a unei activităţi noi pentru care anterior a fost emis acord de mediu.

Actele necesare pentru obţinerea autorizaţiei de mediu sunt puse la dispoziţie pe adresa de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului: http://www.mediu-constanta.ro/autorizatie%20de%20mediu.htm
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii