Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Agențiea Națională Antidrog

ro

28 Nov, 2013 14:10 1996 Marime text
În zilele de 28 și 29 noiembrie 2013 începând cu orele 9.00, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, va derula sesiunea de formare cu tema Sesiune de formare în prevenirea consumului de droguri în comunitate  pentru 20 polițiști locali” din cadrul Poliției Locale ai Municipiului Constanța.   Evenimentul este găzduit de Poliția Locală   din Constanța și este organizat de  Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, sub coordonarea  Centrul Național de Formare în Domeniul Drogurilor din cadrul Agenției Național Antidrog.
  Obiectivul general al cursului constă în familiarizarea participanţilor cu principalele categorii de droguri şi efectele acestora, cu factorii de protecţie şi de risc asociaţi consumului de droguri, conceptele de bază utilizate în prevenirea consumului de droguri și dezvoltarea abilităţilor educative pentru prevenirea consumului de tutun, alcool și droguri.
Pentru relații suplimentare persoana de contact este: comisar șef de poliție psiholog Valentin Marius SANDU tel. 0732566930, e-mail valentin.sandu@ana.gov.ro
 
 
CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE  ŞI CONSILIERE ANTIDROG CONSTANŢA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii